BK ŘÍČANY

30. 12. 2017

1. ROK BRUSLENÍ BK ŘÍČANY

Chtěl být velký, známý a úspěšný. A takový také byl rok 2017 Bruslařského Klubu Říčany. Našimi kurzy prošlo více než 300 dětí různých věkových kategorii. Mezi velmi oblíbené se zařadilo organizované bruslení rodičů s dětmi již od tří let, či kurz dospělých, na kterém se zdokonalili jak muži, tak i ženy.

Prezentovali jsme náš klub, krásný sport a sportovně úspěšné město Říčany na veletrhu sportu Sporťáček, kde se nám podařilo i nabrat několik nových členů, jenž k nám do Říčan dojíždí.

Ve spolupráci s městem Říčany jsme vedli kurzy bruslení pro naše školy a školky. Propagujeme pohyb dětí a mládeže a hodnotíme je velmi kladně. 

Naše kurzy se dělí do dvou semestrů a každý je obohacen svými akcemi. Halloweenské strašení na ledě, Mikuláš na ledě nebo Vánoční exhibice jsou úspěšné akce zimy, co za sebou mají premiérový ročník. Po Novém roce nás čeká Masopust na ledě, Dětský den, naše první velké vystoupení a mnoho dalších.

Už nyní klub odstartoval velký nábor na nový semestr. Přidat se k nám můžete kdykoliv během roku, až do naplnění kapacity. Největší odměnou je pro nás dětský úsměv, radost a nadšení.

Všem svým členům, fanouškům a městu Říčany děkujeme za důvěru a podporu v našem prvním roce a do dalšího roku chceme vkročit s novými projekty, které se plní nám i dětem právě díky vám!

Děkujeme BK Team

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena