BK ŘÍČANY

28. 12. 2018

Šťastné vklouznutí do nového roku

 

Ledový předvánoční čas na zimním stadiónu je v plném proudu. Naše bruslařky a bruslaři se zúčastnili několika akcí. Hned zkraje měsíce jsme se zúčastnili velkého vystoupení na letenském kluzišti v Praze. V rámci oslav Mikuláše zajely naše děti šest exhibičních čísel. Ukázku z příprav na Vánoční ples, k tomu přidaly své Piráty a Madagaskar. Eliška H. měla premiéru a zajela svou první závodní jízdu poprvé před publikem. Všechny děti zvládly své první velké role bravurně.

Den poté měly děti další vystoupení, tentokrát na domácím poli v Merkur Ice Aréně. Tentokrát jsme si k nám pozvali přátele z KK Stadion Praha, kteří nám představili své vystoupení na téma Čert a Káča. I k nám přišel čert, anděl a Mikuláš a přinesl dětem nadílku. Děti, dospělí, krasobruslaři i hokejisti si Mikuláše na ledě užili.

Po troše zábavy jsme se vydali na naše první závody do severních Čech. Závodů se účastnilo osm dětí v rozmezí 3 - 10 let. A jak to celé dopadlo? To se dozvíte na našem blogu na www.bruslarskyklubricany.cz.

Nebylo ani pár dní na odpočinek a čekal nás náš Ledový ples, každé dítě našeho klubu ukázalo, co se za sezónu naučilo. Navštívil nás i Santa, který se ochotně fotil se všemi dětmi.

Všichni jsme si zakončení roku užili, ač bylo náročné, ale zároveň se těšíme na nový semestr.

V lednu budou probíhat ukázkové hodiny a  velký nábor do všech věkových kategorií. Nový semestr začíná 5. 2., ale vy už můžete dorazit od 7. 1. a vyzkoušet si naše lekce bruslení a tréninky krasobruslení. V novém semestru budou nadále pokračovat tréninky skluzu pro hokejisty či kurzy bruslení pro dospělé. Přihlášky na nový semestr jsou online.

Do nového roku přejeme všem našim příznivcům šťastné vklouznutí. Ať žije rok 2019!

Za Team BK Daniel Zídek

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena