Bruslařský klub Říčany

6. 5. 2018

Blíží se konec sezóny Jak už to tak bývá, v každém sportu musí být chvíli pauza a ta čeká i náš Bruslařský klub. V této sezóně proběhne ještě pár akcí, ale vezmeme to hezky popořadě.

 

V letošní sezóně s námi bruslila spousta dětí nejen z říčanských škol. Na konci dubna dobruslily poslední třídy a nám dělá velkou radost, jak kluzkou cestu si děti vybruslily a stali se z nich bruslaři.

Je milé vidět, jak se každou hodinu zlepšují a těšíme se nejen my, ale i děti a paní učitelky, na příští sezónu, kde školy a školky čeká nelehký úkol, věříme, že se s ním dokáží bravurně poprat. O tomto úkolu vám ještě napíšeme.

Naše semináře se staly velmi oblíbenými, proto jsme se rozhodli přidat semináře i pro nejmenší, na které mohou děti již od 4 let. Od září se dočkají seminářů i první pedagogové.

24. března se konal náš první Ledový karneval, kde jsme spatřili mnoho krásných masek. Celkovým vítězem o nejhezčí masku se stala Ester Černá, která si odnesla hlavní výhru - kurzovné na celý semestr zdarma. Druhé a třetí místo obsadili Matyáš Chadraba a Kateřina Jakobová. Velkou fotogalerii najdete na našich facebookových stránkách.

Rádi bychom Vás pozvali na Den dětí na ledě, který se bude konat 2. 6. v Merkur Ice Aréně od 14 hodin.

Pro všechny příznivce bruslení tu máme druhý ročník příměstkého tábora – Týden bruslení od 27. 8. do 1. 9. 2018. Děti čeká týden plný her, venkovních aktivit, cvičení, atletiky, gymnastiky a všeobecné tělesné průpravy, dvě hodiny ledu denně, obědy, svačiny, pitný režim a hlavně spoustu zábavy.

Nový semestr začne od 10. září, přihlášky budou spuštěny 1. 6. 2018.

Děkujeme za podporu městu Říčany, Pekařství Frydrych, Turbo Pizze Říčany, všem bruslařům a jejich rodičům!

Team BK

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena