Bruslařský klub Říčany

27. 5. 2018

Sezóna je u konce, ale Bruslařský klub nazahálí

Pomalu ale jistě se nám blíží prázdniny a i naši svěřenci potřebují lehký odpočinek. Poslední měsíc nás čeká ještě mnoho tréninků, sezónní klubové závody, přípravy na novou sezónu, plánování, suchá příprava a hlavně Den dětí na ledě. Tímto bychom rádi pozvali všechny děti a jejich rodiče na tuto akci. Spolu s námi zažijete mnoho zábavy, soutěží, diskotéku na ledě a především vystoupení našich svěřenců na téma Madagaskar a nebude chybět ani spousta dobrot. Kdy? 2. 6. 2018 v Merkur Ice Aréně od 15 hodin.

Pro všechny naše příznivce, sportovce, fanoušky, děti a rodiče jsme spustili přihlášky na nový školní rok 2018/2019. Nový rozvrh a přihlášky najdete na www.bruslarskyklubricany.cz . Do našich kurzů se mohou hlásit děti od 3 let, celé rodiny nebo i dospělí do kurzu Adult.

Kdo by se chtěl věnovat krasobruslení závodně, může se přihlásit na nábor, který bude probíhat začátkem září.

V srpnu pořádáme letní týden bruslení – příměstský tábor 27. 8. - 1. 9. v Merkur Ice Aréně, kde máme stále volná místa a taktéž je možnost hlásit se online. Na příměstský tábor bereme děti od 4 let. Více informací najdete na našich webových stránkách nebo nás můžete kontaktovat.

Na příští školní rok chystáme nově Bruslařský battle škol, kde se bude soutěžit o nejlepší bruslařskou školu a nejlepšího ledového krále či královnu z řad učitelů. Vítěz si odnese 10 lekcí bruslení pro svou školu.

Pro více informací nás učitelé / ředitelé škol mohou kontaktovat a přihlásit svoji školu, to lze taktéž online. Těšíme se na všechny účastněné školy. Prázdninám zdar a v září dobře nabroušené ostří!        

Váš Team BK

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena