Bruslařský klub Říčany

31. 8. 2018

připravuje velký nábor

Chcete naučit své děti bruslit? Baví vaše děti tanec? Hledáte pro ně smysluplné využití volného času? Přiveďte je do bruslařského klubu a bruslařských kurzů v Říčanech. Tento klub zahájí svou třetí bruslařskou sezónu 10. září 2018. Zápis pro děti ve věku 4 - 18 let probíhá již nyní, budou-li volná místa, je možné začít i v průběhu sezóny.

 

Bruslařský klub Říčany (BK Říčany) je jedinečný v mnoha směrech, do příští sezóny připravuje projekty, jako například mezinárodní krasobruslařské závody, akce pro děti (Halloween, Mikuláš na ledě,Den dětí, karneval apod.). Hlavním cílem pro tuto sezónu je vytvoření souboru Dětské lední revue, který bude v úzké spolupráci s mnoha význačnými umělci, kteří patří mezi špičku v tanečním a bruslařském odvětví a závodní skupiny, která bude reprezentovat nejen město, ale i republiku.

Dětská lední revue má za cíl zapojit talentované děti do ojedinělých výpravných představení na ledě, která budou ztvárněna dětskými tanečníky a krasobruslaři ve věku 4 - 18 let. Na ledové ploše a jevišti se setkají naši mladí bruslaři a tanečníci s významnými krasobruslaři, tanečníky, herci a dalšími umělci. Celovečerní představení chceme hrát nejen na domácích zimních stadionech, ale též v zahraničí. V minulé sezóně naše děti vystupovaly na soukromých akcích pro zahraniční klientelu např. z Indie nebo Emirátů.

BK Říčany nyní hledá nejen děti, které projeví dostatečné nadání a vlohy ke krasobruslení, ale nabízí také výuku bruslení pro začátečníky (děti i dospělé), kteří se chtějí pouze naučit základy bruslení a dále zdokonalení bruslařské techniky pro hokejisty. Výuka je profesionálně vedena na nejvyšší možné úrovni. BK Říčany sleduje nejnovější vývoj v odvětví krasobruslařského vzdělávání, výuku uzpůsobuje fyzickým možnostem dětí a klade důraz na přirozenost a ochranu zdraví. Prioritou je nejen dobrá technická průprava, ale především radost dětí. V připravované Dětské lední revue bude rozsah výuky velmi široký, bude zahrnovat mimo výuky krasobruslení i klasický balet a moderní tanec. Děti se seznámí též s taneční gymnastikou a hereckou výchovou.

Pokud se chcete dozvědět více, stačí nás kontaktovat, nebo se za námi můžete zastavit na Veletrhu volného času a sportu v Říčanech, který proběhne 9. 9. 2018 v Říčanech na náměstí, nebo o den dříve 8. 9. 2019 na veletrhu sportu Sporťáček na Pražském Hamru.

 

BK ŘÍČANY ZVE NYNÍ VŠECHNY ZÁJEMCE K ZÁPISU

Veškeré informace naleznete na

                                           www.bruslarskyklubricany.cz

e-mail: bkricany@gmail.com

775 619 993 – Daniel Zídek 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena