Bruslařský klub Říčany

28. 9. 2018

Bruslařský klub se stále rozrůstá

Začalo září a s ním i hodně práce kolem nového semestru, nového rozvrhu a nových dětí. Začal velký nábor.

Jsme rádi, že se stále hlásí nové děti a to nejen z Říčan a okolí. Začátkem září jsme se účastnili výborně zorganizovaných městských slavností s příjezdem T. G. Masaryka. Doprovodným programem byl veletrh sportovních a volnočasových kroužků.

Bruslení

Náš klub nabízí kurzy bruslení pro děti již od tří let. Děti jsou rozděleny do skupin dle věku a dovedností. Velmi oblíbeným se stal i kurz pro dospělé, kteří stejně jako děti mohou naše kurzy navštěvovat jednou až čtyřikrát týdně. Více informací o našich kurzech najdete na našem webu.

Krasobruslení

V měsíci září pořádáme velký nábor do závodní skupiny krasobruslařů. Rádi přivítáme děti se základními znalostmi bruslení od pěti let. Tréninky probíhají 4x týdně, od pondělí  do čtvrtka, včetně hodin suché přípravy (baletu a techniky skoků). Více informací najdete také na našem webu.

Hokej

BK Říčany se zabývá také zdokonalením techniky bruslení hokejistů. Tato výuka je určena jak začínajícím, tak i pokročilejším hokejistům a nabízí zdokonalení techniky skluzu, která výrazně zlepší jejich rozvíjející se hokejové schopnosti a dovednosti. Cílem je zaměřit se na rozvoj hokejistů, naučit je a zdokonalit silově obratnostní bruslení, úniky, úhyby, kličkování, akcelerace po změně směru, kontrolu rovnováhy v akci aj. Lekce probíhají každou středu od 17:10 h. Jsou možné i individuální hodiny.

Balet

Nově k našemu krásnému sportu otevíráme taneční školu ICE BALLERINA, kde můžete navštěvovat hodiny baletu pro děti od tří let až po kurz pro dospělé. Lekce povede lektorka ze Státní taneční konzervatoře. Více informací naleznete na www.iceballerina.cz

Příměstský tábor

Dne 29. 10. - 30. 10. pořádáme další z našich příměstských táborů. Podrobné informace najdete na www.bruslarskyklubricany.cz.

Narozeninová oslava nebo teambuilding? Není problém!

Od nového semestru pořádáme také teambuildingy nejen pro malé, ale i velké firmy. Možnost zdokonalení se v bruslení včetně zábavy a snídaně či oběda? Přijďte se i vy rozptýlit a opustit své kancelářské židle. Co takhle vánoční večírek na ledě? To také není problém. Kontaktujte nás včas a vše se dá individuálně domluvit a naplánovat.

Narozeninové oslavy na ledě pro velké i malé?  Zábava, ke které můžeme přizvat klauna? Dětská ledová diskotéka? Pro BK to není problém. Jsme otevřeni všem vašim požadavkům.

Veškeré informace naleznete na

                www.bruslarskyklubricany.cz

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena