Cesta integrace, o.p.s.

28. 4. 2017

Vyhodnocení soutěže: Silnice, to není hřiště aneb já a doprava, Světový den bez tabáku, program klubu na květen, příměstský tábor

Vyhodnocení soutěže: Silnice, to není hřiště aneb já a doprava 

Výtvarná soutěž s Cestou integrace a BESIP – Ministerstvem dopravy má své vítěze! Přes zimu se kreslilo a tvořilo, v březnu se sešla odborná komise ve složení Hana Špačková (město Říčany), Pavlína Šantorová Filková (MAS Říčansko), Petra Nyklová (Cesta integrace), Tomáš Hřivnáč (grafik a malíř), Roman Kelbich (karikaturista, grafik) a Mirek Polách (Besip) a vybrala z každé kategorie cca 6 nejhezčích obrázků a výtvorů (kategorie MŠ, 1. – 3. třída, 4. – 6. třída ZŠ). Rozhodování bylo těžké… Obrázků bylo 334 a ještě k tomu modely, hry, obrázková knížka s básničkami.  Vítězům byly slavnostně předány ceny na Festivalu řemesel a bylinek v Říčanech dne 22. 4. a nejenom výherní obrázky byly vystaveny na veřejném prostoru na Masarykově náměstí.

Informace o výhercích najdete na www.cestaintegrace.cz, kde jsou také k dispozici výherní obrázky. Velmi děkujeme naší odborné komisi, všem zapojeným dětem za zaslané obrázky a velká gratulace vítězům. Akce byla podpořena BESIP – Ministerstvem dopravy ČR. Odměny pro děti poskytli také Město Říčany a MAS Říčansko, o.p.s.

Markéta Hubínková

 

31.5. Světový den bez tabáku

Výsledek obrázku pro zakaz koureni

 

 

 

8:30- 13:00 akce pro školy i veřejnost na Masarykově náměstí v Říčanech.

Více na www.cestaintegrace, o.p.s.

Pořádá Cesta integrace, o.p.s.

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena