Cesta integrace, o.p.s.

2. 3. 2018

Letní příměstské tábory, Jsme tu pro vás a pomáháme již 15 let, program klubu

Letní příměstské tábory s Cestou integrace

Prázdniny, hry, koupání, zábava, akčnost, kamarádi, soutěže, dobrodružství. Pokud většina z toho tě láká, připoj se k nám na příměstský tábor! Díky finanční podpoře z Evropského sociálního fondu a spolupráci s MAS Říčansko bude velmi příznivá cena za spoustu zážitků. Základna: Klub Cesta, Říčany a program od pondělí do pátku od 7:30 do 17:30 hodin. Heslo:  "Zažít nudu, jóóó, to vadí!" Více informací na webu www.cestaintegrace.cz nebo v příštím kurýru.

Markéta Hubínková,

vedoucí tábora

 

Jsme tu pro vás a pomáháme již 15 let

V únoru uplynulo již 15 let od založení Cesty integrace.

V Říčanech se věnujeme dětem, mládeži, dospělým i seniorům, kteří řeší nějaké nesnáze a nevyznají se ve svých právech a povinnostech, jsou na životní křižovatce, nebo si jen potřebují popovídat, sdílet všední starosti či radosti. V neposlední řadě se snažíme dětem smysluplně naplňovat volný čas. Provozujeme „Klub Cesta“ a „Občanskou poradnu“.  Také v rámci „Centra primárních programů“ spolupracujeme s většinou základních škol v regionu, pro které organizujeme dopravní výchovu či preventivní programy na různá témata, jako jsou návykové látky, vztahy, šikana, apod.

V rámci bezplatných sociálních služeb se aktuálně ročně v celé organizaci věnujeme až 600 osobám, prostřednictvím vzdělávacích a preventivních aktivit pro školy našimi programy projde více jak 7200 žáků.

Potkat se s námi můžete i na veřejných akcích v Říčanech. Sledujte náš web www.cestaintegrace.cz či Facebook, kde nejdete detailnější informace a novinky.

Petra Nyklová,

ředitelka

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena