Cesta integrace, o.p.s.

29. 3. 2018

Letní příměstské tábory s Cestou integrace

Letní příměstské tábory s Cestou integrace

Poslední volná místa na táborech! Je ti 7 – 15 let, rád si hraješ, výletničíš, bavíš se, máš rád akci a dobrodružství? Pokud ano, čti dál J Program příměstských táborů je tentokrát díky finanční podpoře z Evropského sociálního fondu – Operační program Zaměstnanost (číslo projektu: CZ.03.2.65/0.0/0.0/16_047/0007601) a dotační výzvě MAS Říčansko, o.p.s. ZDARMA, účastníci přispívají pouze 1000 Kč za 5denní program, který pokryje náklady zejména na stravu, svačiny a pití pro účastníky. Více na www.cestaintegrace.cz.

Projekt pomůže rodičům dětí školního věku lépe skloubit profesní a rodinné povinnosti, a tím jim pomoci se plnohodnotně začlenit a uplatnit na trhu práce.

 

 

Termíny a zaměření letošních příměstských táborů:

16. – 20. 7. 2018 – Ztraceni, 23. – 27. 7.2018 - Tour de Říčansko aneb cyklistický příměstský tábor,

6. – 10. 8.2018 – Ztraceni.

 

Příměstský tábor- Ztraceni

„Během letu č. 774 společnosti Cestonic z Prahy do Sydney dojde k nehodě. Letadlo spadne na tropický ostrov kdesi uprostřed oceánu, tisíce kilometrů od běžných cestovních tras. Havárii přežije 25 cestujících, kteří brzy zjistí, že žádná záchrana nepřijde a musí spojit všechny síly, aby se z ostrova nejenom dostali, ale i přežili. Pokud chtějí přežít, musí zapojit všechny své síly a začít spolupracovat, protože na ostrově nejsou sami... Postupně odhalují ostrov a jeho tajemství a hledají možnosti návratu zpět do civilizace. Je to na vás!“ Základna: Klub Cesta, výlety po okolí.

 

Tour de Říčansko anebo cyklistický příměstský tábor

Tábor zaměřený na cyklistické dovednosti, dopravní znalosti a výlety na kolech. Samozřejmostí je i celotáborová hra Cesta kolem světa, kdy budeme cestovat a objevovat záhady, tajemství a překonávat překážky a nástrahy. Po celou dobu základna v Klubu Cesta – Na Obci 2049, aktivity na dopravním hřišti a menší i větší výlety po okolí. Určeno pro děti, kteří na kole jezdí J Přizpůsobeno všem s ohledem na fyzickou kondici. Podmínkou je funkční jízdní kolo (ideálně trekingové nebo horské – vše se bude jezdit mimo silnice), helma a úrazové pojištění.

Markéta Hubínková, vedoucí tábor

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena