DANCE EB

27. 5. 2018

DANCE EB zažívá nejúspěšnější rok za poslední léta

Jsou to tři měsíce v roce, na které se celý rok s obrovským vytrváním a pílí připravujeme. Tři měsíce, ve kterých se konají desítky soutěží, a my bojujeme o nejvyšší příčky. Je to vrchol taneční sezony a znamená to dát tanci všechen svůj čas, makat víc než soupeři, mít podporu rodičů, mít skvělé a profesionální lektory a choreografy. To se splnilo a vše se ohromně vrací. Tanečníci soutěžních složek DANCE EB letos naprosto famózně a na plné čáře vítězí nad konkurencí. Nevěříte? My jsme při vyhlašování častokrát také nevěřili. Choreografie pom pom (tanec s třásní) porazily týmy, které v minulých sezonách soutěžily na Mistrovství Evropy a světa. Z Mistrovství Čech si odváží prozatím nejvyšší tituly z historie DANCE EB tohoto stylu. Letos jako choreograf a trenér na sobě každým dnem pracuji, svědomitě děti připravuji a vyplácí se: 

1. místo velká formace děti

1. místo malá formace kadetky

1. místo malá formace minikadetky

2. místo velká formace junioři

4. místo sólo pom kadetky (z 10)

Všechny choreografie slaví postup na MČR. A také s velkou pravděpodobností i nominaci na mistrovství Evropy a světa. Finální přidělování nominací se dozvíme 25. - 26. května na MČR v Hradci Králové.

Ovšem nekončíme. Také jsme se stali několikanásobnými mistry ČR ve stepu (clogging). Mistr ČR Kryštof Klein a Mistryně ČR Ester Vieweghová. Odvážíme si čtyři tituly Mistra ČR a pět titulů Vicemistr ČR.

A stále to není vše. Přidáváme z dalších celorepublikových soutěží:

1. místo velká formace street dance junioři

1. místo a 2. místo velká formace street dance děti

Dvakrát 1. místo velká formace disco dance děti

1. místo malá formace step děti

2. místo velká formace step děti

Uzavření letošní naprosto famózní sezóny proběhne v rámci taneční show, a to v sobotu 9. 6. 2018 ve Sportovní hale v Říčanech, kde se vám představí všechny taneční složky studia. Jste vřele zváni. Přijďte se podívat na vítězné choreografie tohoto roku, ale i na krůčky začínajících tanečníků.

hem června se těšíme na nové tváře a to samé po celé září, kdy máme otevřené všechny kurzy pro nové zájemce zdarma. A nezapomeňte! Máme soutěžní i nesoutěžní složky, každý si najde své. Do příštího šk. roku nabíráme děti do složek pom pom tanec s třásní od 6 do 14 let.

Velký dík patří všem rodičům, kteří vedou své děti k týmové práci, radosti z pohybu, k úctě k druhým, k disciplíně a mnohému dalšímu, které tanec nabízí. Díky za váš čas, který dětem dáváte, věřím, že ty slzy štěstí a radost z medaile na krku, to všechno vrací. Děkuji svým tanečním asistentkám, které jsou mou pravou i levou rukou - Terezce, Káje, Týnce, Apče. Děkuji všem lektorům, Terezce K., Káje, Terezce Z., Izabelce, Janičce za jejich precizní přípravu dětí a za úžasné úspěchy. Děkuji městu Říčany za mocnou podporu našeho studia.

Za studio DANCE EB

Tereza Broukalová

Více info na FB - Studio DANCE EB

či email: broukalova@gmail.com

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena