Děkuji vám za důvěru

2. 11. 2018

Rád bych touto cestou jako nově zvolený zastupitel poděkoval za vaši důvěru nejen v komunálních, ale i v senátních volbách. Vítězům komunálních i senátních voleb jsem pogratuloval osobně.

Strávil jsem v kampani hodně času potkáváním s vámi a diskusí o tématech, která nás společně trápí nejen v Říčanech či v regionu, ale i na celostátní úrovni. V říčanském zastupitelstvu bude ODS v opozici, nicméně prioritou bude pozitivní práce na tématech, která budeme moci prosadit. Některá témata si přenesu i ze svých senátních plánů. Je to například zaměstnávání maminek na/po rodičovské dovolené či mezigenerační dialog. Spolu s kolegy Karlou Egidovou a Miloslavem Šmolíkem budeme ve spolupráci s politiky ODS na krajské a celostátní úrovni tlačit na problémy, jako je doprava nebo voda a odpady. Další odborníci v řadách říčanské ODS se zapojí do práce v komisích města.

Obraně našich svobod, což byla další součást mé senátní kampaně, se budu nadále věnovat v projektech podpory demokracie, které organizuji z pozice ředitele CEVRO, i jako občan, kterému není vývoj u nás lhostejný.

Je skvělé, že nový senátor je z Říčan. Mám zkušenost s tím, že aktivní senátor může obcím ve svém obvodu pomoci. Věřím, že Zdeněk Hraba dostojí svému slibu a bude se věnovat senátorskému mandátu opravdu naplno a bude pomáhat řešit problémy, které Říčany i ostatní obce mají.

Práce politika má smysl, pokud je dělána v kontaktu s občany. Těším se tedy na setkávání s vámi na ulicích Říčan, na různých akcích. A jsem vám samozřejmě k dispozici i na osobním emailu jiri@jirikozak.com.

Na závěr bych rád poděkoval své rodině, která stála za mnou v průběhu celé kampaně, kolegům, kteří dělali jak na komunální, tak i na mé senátní kampani. Ale hlavně vám všem, kteří jste mi při setkáváních projevovali důvěru a šli volit. Těším se na spolupráci s vámi.

Jiří Kozák,

zastupitel, ODS

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena