Dementia

1. 3. 2019

Můj život s Alzheimerem

Co asi prožívá člověk trpící Alzheimerovou nemocí? Jak na něj působí, když sleduje, že za něj rozhodujeme a mluvíme?  Co může být důvodem jeho (pro nás nepochopitelného) jednání?

Těmto otázkám a mnohým dalším se budeme věnovat ve čtvrtek 28. 3. 2019 od 17 hodin, v průběhu přednášky institutu Dementia na téma „Péče o člověka s demencí“. Akce se koná v Kulturním centru Labuť, na adrese 17. listopadu 214/14. Přednášku povede Veronika Maslíková. Pokud se staráte o blízkého člověka, který trpí demencí, obáváte se ztráty paměti, potřebujete odbornou radu v této oblasti anebo vás zajímá demence jako taková, neváhejte a přijďte. Přednáška je určena široké veřejnosti a je zdarma.

Zároveň zveme všechny na setkání pečujících, které v Říčanech pořádá organizace Dementia I. O. V., z. ú. každé čtvrté úterý v měsíci od 18.00 hod. Scházíme se v prostorách Domova Pod Kavčí Skálou, na adrese: Marie Pujmanové 2045/2. Další setkání proběhne v úterý 26.3. Konkrétní informace o projektu „Neformální péče“ naleznete na webových stránkách naší organizace www.dementia.cz.

Společně se dá vše zvládnout snadněji… Těší se na vás

Petra Petříková, koordinátorka neformální péče
(tel.: 724 076 964, petra.dementiaiov@gmail.com).

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena