FK Radošovice

1. 12. 2017

Mladší přípravka, Školička

“Ra ra ra ra ra, naše je výhra, Rado Rado Rado, nemá prohry rádo, ...”

Mladší přípravka

První čtyři verše našeho pokřiku jakoby charakterizovaly naše podzimní výsledky v okresním přeboru. Družstvo Blesků, založené převážně na ročníku 2009, vyhrálo svoji skupinu. Družstvo Plamenů, založené převážně na ročníku 2010, skončilo ve stejné skupině poslední. Nic ale nebylo tak jednoznačné. Skupina se pomyslně rozdělila na tři výkonnější a tři méně výkonné týmy a v těchto “podskupinách” probíhaly vyrovnané a dramatické zápasy. Zahráli si všichni, kdo měli zájem a nakonec byly pro všechny i medaile.

Jarní fáze přeboru bude rozdělena do skupin dle podzimních výsledků. Blesky tedy pravděpodobně budou bojovat v elitní skupině o přeborníka okresu, Plameny si to rozdají proti stejně zdatným, na ročníku 2010 založeným, týmům. Máme v zimě možnost 2x týdně trénovat v hale, tedy na jaro budeme dobře připraveni. A budeme se snažit dostát prvním dvěma veršům našeho pokřiku. A když to nevyjde, tak ale určitě naplníme dva verše poslední, znějící ”Ra ra ra ra ra, fotbal naše hra.”

 

Školička

Pro nejmladší čtyř až šestileté fotbalisty v oddíle FK Radošovice je určená školička. Tréninky jsou všeobecnou sportovní průpravou, do programu tréninku zařazujeme hry, hodně pracujeme s míčem. Trénujeme dvakrát týdně. V posledním roce jsme výrazně rozšířili trenérský tým a pracujeme se zhruba 25 dětmi. Nejstarší děti se už začaly seznamovat s atmosférou fotbalových turnajů. Na podzim jsme odehráli sérii turnajů MiniStar, v listopadu pořádáme silně obsazený turnaj v hale Na Fialce. Věříme, že utkání s vrstevníky z týmů jako je Slavia, Sparta nebo Viktoria Plzeň bude pro kluky odměnou i motivací pro to, aby u sportu vydrželi a dále se zlepšovali. Pokud byste o nějakém sportu pro svého syna nebo dceru uvažovali, nemusíte čekat na začátek jarní nebo podzimní sezóny, nezávazně to můžete zkusit kdykoli. Kontaktní informace najdete na našem webu (www.fkradosovice.cz)

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena