FK Radošovice

2. 11. 2018

FOTBAL ŘÍČANY

Fotbal je pro každého… Fotbal může hrát každý bez ohledu na věk, pohlaví a sociální zázemí

Fotbal je škola života…   Fair play, výhry a prohry, týmové myšlení a kamarádství

Taky je to zábava     Bavit se je to nejdůležitější na fotbale, trenéři učí hrát, ne vyhrávat

Nechte děti být dětmi!  Fotbal musí být jednoduchý, vzrušující a odměnou pro děti

 

Naše mládež

Podzimní sezóna je v době uzávěrky tohoto časopisu ještě v plném proudu. Nicméně již nyní můžeme zhodnotit výkony našich borců. Školička bojuje zdatně ve zlaté skupině soutěže Ministar. Největší výzvou během zimy bude zformování druhého soutěžního týmu. Mladší přípravka 2011 představuje jeden z našich nejsilnějších ročníků, což má i dopad na dominantní výsledky ve své kategorii. V zimě naše 2011 vyzvou silnější týmy v turnajích a uvidíme, zdali si udrží současnou formu. Mladší přípravka 2010 srdnatě bojuje ve své skupině. Náš elitní tým starší přípravky 2008/2009 začal podzim třetím místem a následným vítězstvím na druhém turnaji. Říjnové turnaje bohužel již tak úspěšné nebyly. Očekáváme od našich trenérů starších přípravek zlepšení během zimní přípravy.  Mladší žáci nám dělají během podzimu radost. Tréninky jsou s výbornou účastí a kluky to evidentně baví.

 

Nábor dětí a trenérů

I v zimním období probíhá kontinuální nábor dětí do našich týmů. Aktuálně se zejména jedná o ročníky 2012/2013 (trénujeme ÚT a ČT v hale Pacov od 17hod), ročník 2010 (trénujeme ve středu v hale u Lesa a v pátek v hale Pacov od 17hod) a konečně ročník 2007 (trénujeme v pondělí v hale u Lesa a v pátek v hale Pacov od 18:30).

Tak jako každý rok hledáme naše následovníky pro trénování a vedení dětí. Prioritně by se mělo jednat o rodiče dětí ročníku 2013-2014. V případě zájmu nás kontaktujte na výše uvedených trénincích.

 

Zimní turnaje Říčany Rado Cup

Rozhodli jsme se využít nově postavené UMT s velkou nafukovací halou na Sportovišti u Lesa vedle Olivovny. Od listopadu do března budeme pořádat celkem 23 turnajů Říčany Rado Cup pro věkovou kategorii 6 - 12 let. Chceme představit nový formát turnajů, kdy 8 - 9 týmů hraje na 2 - 3 hřištích současně, bez zbytečných prostojů, s maximalizací herních časů. Turnaje jsou primárně určeny pro kluby z Říčanska, ale přivítáme i řadu týmů z celé ČR na podobné výkonnostní úrovni s námi. Přes zimu tedy rozhodně nebudeme zahálet.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena