FK Radošovice

29. 3. 2019

Rado se těší zpět na zelený trávník

 Naši kluci a holky zažívali v od ledna do března úplný festival fotbalu, kdy se hrálo skoro každý víkend. Na druhou polovinu února jsme proto vyhlásili fotbalové prázdniny, aby si děti užily i zimu na horách. V březnu jsme odehráli poslední turnaje a vrhli se do jarních venkovních soutěží. Zde krátká rekapitulace některých úspěchů našich svěřenců.

U7 Naši elévové bojovali během zimy zejména na turnajích Ufoun v Kostelci n. Č. L. Na závěr zimy jsme hráli náš prestižní RadoCup. Ze základní skupiny jsme postoupili do play-off pouze s odřenýma ušima. Nicméně v semifinále jsme porazili favorizovaný Petřín-Plzeň a ve finále již nikdo nepochyboval o vítězství. Věříme, že se naše dobrá forma potvrdí v jarní soutěži Ministar.

U8 Jedenáctky jsou pravidelně na turnajích na bedně. Jenom nám pořád uniká zlato. Na posledním RadoCup tak opět dosáhli „jenom“ na stříbro za prvním Kolínem. V druhé polovině března hostujeme v Říčanech prestižní turnaj s účasti AC Sparta Praha, FC Viktoria Plzeň, FK Mladá Boleslav nebo SK Dynamo České Budějovice. V zimě se nám podařilo přilákat do Říčan celou českou fotbalovou špičku včetně SK Slavia Praha nebo Slovanu Liberec. Věříme, že jsme vybudovali pro Říčany dobrou pověst v českém fotbalovém světě.

U9 Desítky mají odehráno nejvíc zápasů ze všech týmů. Například na turnaji pořádaných FK Říčany dne 3. 2. bez prohry dosáhli na zlato. Samozřejmě záleží na kvalitě soupeře. Na silně obsazených domácích RadoCupech jsme letos obsadili třetí, páté a sedmé místo.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena