FK Radošovice

30. 8. 2019

Letní příprava; Nová fotbalová sezona; Nábor

Letní příprava

Jako tradičně se naše starší přípravka a mladší žáci vydali na přípravné soustředění do Železných hor v prvním srpnovém týdnu. Letos nás přivítal sportovní areál v Horním Bradle s plně zrekonstruovanými budovami, které odpovídají vyšším kvalitativním požadavkům této doby. Počasí bylo ideální pro sport a kvalita trávníku perfektní. Jedinou negativní stránkou byly zdravotní potíže některých hráčů. Absolvovali jsme řadu přátelských utkání se silným týmem Polaban Nymburk. Na základě předvedených výkonů máme před novou sezonou u některých našich týmů velké cíle a doufáme, že dojde k jejich naplnění. Tématem letošního soustředění byla liga mistrů, kdy byli účastnici náhodně rozlosování do týmů Arsenalu, Juventusu, Liverpoolu, Barcelony, Realu Madrid a Bayernu. Na konci soustředění zvedl pomyslnou vítěznou trofej tým Juventusu před Barcou a Realem. Po skončení letního soustředění následoval třídenní přípravný kemp v Pacově pro tým mladších žáků. I ostatní týmy (kromě školičky) již v omezeném režimu zahájili začátkem srpna tréninky.

 

Nová fotbalová sezona

Prázdniny jsou u konce a Rado se vrhá do nové soutěžní sezony. Tento podzim již jako největší fotbalová organizace v okresu Praha-Východ v oblasti výchovy dětí. Do podzimních soutěží jsme přihlásili rekordních šest soutěžních týmů dětských přípravek. Nárůst počtu soutěžních týmů odpovídá vývoji členské základny a každé dítě, které poctivě trénuje, může hrát soutěžní zápasy ve své výkonnostní kategorii, od naprostých začátečníků až po naše elitní týmy. Žádný tým není zvýhodňován a všechny děti mají stejné podmínky.  Trenérský tým je bez změny a všichni se už zase těší na výkony svých svěřenců v soutěžích.

 

Nábor

Na začátku září se náš klub otvírá pro nové zájemce o fotbal. Tradičně nejnáročnější je nábor do fotbalové školičky pro ročníky 2013 a zejména pak 2014. Tento nábor je všeobecný, bez talentových zkoušek. Podle našich zkušeností ještě některé děti nemají základní atletické dovednosti a potřebují čas pro svůj rozvoj. Nábor se koná v úterý 10. 9. od 18 hodin na hřišti v Pacově. Zájemci by optimálně měli dopředu vyplnit přihlášku dostupnou na adrese www.fkradosovice.cz/nabor. V průběhu září se pak děti a jejich rodiče můžou rozhodnout o dalším pokračování na základě nadšení dítěte a zpětné vazby od trenérů. Školička má aktuálně tři trenéry a hledáme další zájemce o trénování z řad rodičů, od pozic asistentů až po hlavního trenéra školičky (optimálně rodič dítěte ročníku 2014).  Dále probíhá talentový nábor do ročníků 2012 - 2011 ve středu  4. 9. na hřišti v Pacově od 18 hodin.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena