FK Říčany

27. 10. 2017

Fotbalová sezona 2017/2018

 

Fotbalová sezona je již v plném proudu a my můžeme vidět na fotbalových trávnících pilně trénovat naše fotbalisty. A to od těch nejmenších 4-letých špuntů, kteří se s fotbalovým balonem teprve seznamují,  až po ty dospělé.

Naše mužstvo mužů se rozehrálo v soutěži I.B třídy a drží se uprostřed tabulky.Oddíly mladšího a staršího dorostu hrají opět soutěž krajského přeboru Středočeského kraje.  Starší dorost se v současné sezoně bohužel potýká s nedostatkem hráčů  a zápasy proto  musejí odehrát spoluhráči z mladšího dorostu. Ale i přes tento fyzický handicap se hráči nevzdávají a v každém zápase bojují.  Mladší dorostenci naopak vstoupili do soutěže velmi dobře a drží se v horní části tabulky. Oddíly mladších a starších žáků hrají soutěž krajského přeboru Středočeského kraje a především mladší žáci předvádějí pěkný kombinační fotbal, který si z důvodu nedostatku starších kluků mohou vyzkoušet i na velkém hřišti za tým starších žáků.Oddíly starší a mladší přípravky hrají oblastní soutěž Okresního přeboru a ti nejmenší z fotbalové školičky získávají první zkušenosti v soutěži MiniStar.

  Věříme, že si najdete čas a přijdete podpořit naše malé i velké fotbalisty na některý z jejich domácích zápasů.  Zároveň děkujeme všem, kteří nám jakoukoliv formou pomáhají a mají zájem , aby klub nadále fungoval, i když to často není jednoduché.Chtěli bychom poděkovat MĚSTU ŘÍČANY za finanční podporu v r.2017.  A protože celoročně nabíráme nové hráče, uvítáme každého, kdo má chuť učit se fotbalu a být součástí našeho sportovního kolektivu. Veškeré info na www.fkricany.cz nebo na tel.739 461 627.

 

Oddíl žáků děkuje firmě MATUM ALPINE za krásné dresy

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena