FK Říčany

2. 3. 2018

Fotbalové jaro začíná!

Zima pomalu končí a s nástupem jara se opět rozběhnou jarní fotbalové soutěže.

Jako první vstoupí do bojů o jarní body oddíly našich žáků a dorostenců. Na ty čekají již 18. 3. venkovní zápasy krajského přeboru. Mladší a starší žáci jedou do Brandýsa nad Labem, mladší a starší dorostenci zavítají na důležitý zápas do Berouna. První domácí zápas zahájí na hřišti FK Říčany mužstvo mužů, hrající I.B třídu Středočeského kraje. To se představí před domácími fanoušky v sobotu 24. 3. proti TJ Kunice pod vedením nového trenéra Tomáše Urbana. Zápas začíná v 15 h a my věříme, že i vy jste zvědaví na první jarní zápas našeho týmu a přijdete nás podpořit.

 Nejmladší oddíly školičky a přípravek zůstanou v březnu ještě v halách a tělocvičnách. Ale i na ně čekají fotbalové zápasy v podobě halových turnajů.    Jarní okresní soutěže pro ně pak startují v prvním dubnovém víkendu.

Všechny naše oddíly během zimy neodpočívaly. Pod vedením svých trenérů nepřetržitě trénovaly, sehrály řadu zápasů a turnajů, aby se připravily na jaro, kdy chtějí obstát co nejlépe. Přijďte jim proto fandit! Rozpis zápasů pro jednotlivé kategorie najdete na www.fkricany.cz

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena