FRISBEE ULTIMATE: Říčanský tým „Figurky Slonů“ si užívá hry s létajícím diskem!

1. 11. 2013

 

Uprostřed října se Figurky Slonů vydaly na poslední venkovní turnaj do Slatiňan. Protože se náš tým v letní sezoně bohužel nezúčastnil mistrovství republiky v kategorii MIX (kluci a holky), chtěli jsme si to patřičně vynahradit. Na turnaj jsme si připravili dvě nové originální taktiky:

1.       Pořádně vystrašit soupeře naší „zombie-image“, která byla opravdu propracovaná.

2.       Nechat soupeřům ze začátku nejméně pětibodový náskok, aby získali zdánlivý dojem, že mají výhru v kapse.

Vězte, že obzvláště v posledních minutách zápasů, při kterých nám k výhře chyběly jen dva body, jsme druhé taktiky poněkud litovali. Není tedy divu, že čtyři z šesti utkání skončila prohrou. To nám ovšem náladu na turnaji s názvem „České Kimle“ nezkazilo. Naopak! S Figurkami a naším specifickým smyslem pro humor (viz umrlčí převleky) si turnaje užíváme vždy. Krásné babí léto a barevné stromy podél hřiště příjemnou atmosféru ještě podpořily.

Na dveře už však klepe zimní sezona. Poprvé mají dívky za cíl reprezentovat Figurky Slonů na halovém mistrovství v kategorii WOMAN, zatímco kluci budou trénovat svaly na jaro. Tradičně věnujeme pozornost nováčkům, aby nás mohli posílit v letní sezoně. Pokud tedy máte zájem o tento netradiční, ale zábavný týmový sport, teď je ten pravý čas se k nám přidat! Holky a kluci, hlaste se: www.figurkyslonu.cz.

 

Helena Salačová

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena