Fuego statistika za rok 2013

10. 3. 2014

Jelikož v době uzávěrce tohoto čísla se všechny naše páry připravují na soutěž Říčanský pohár, konanou 16. února, vám nyní aktuální výsledky soutěží nesdělíme, ale podělíme se s vámi o radosti z loňského roku. Přinášíme vám podrobnou statistiku výsledků našich párů za rok 2013. V loňském roce bylo těch statistik několik, tou hlavní, kterou jsme sledovali v průběhu roku až do září, byl počet odpracovaných hodin na zrcadlovém sále, aneb kolik času jsme do toho investovali. Nyní ale uvidíte výsledky našich párů, hezky v součtu co vše za loňský rok dokázali.

                Našim párům se vedlo dobře. Dobře, trošku obšírněji. Fuego v roce 2013 reprezentovalo 22 tanečních párů (to je víc než v roce 2012), v předsoutěžní přípravě je 13 párů, máme již 5 různých přípravek. Tančili jsme na 214 soutěžích, vytančili jsme dohromady 2719 bodu (za každý poražený pár v dané soutěži získává pár bod, takže celkem 2719 poražených párů) a získali jsme 95 medailí. Máme mistry Prahy v latině D (Lukáš Brambora a Kamča Marková), ve standardu C (Petr Pokorný a Barča Benjáková), v hobby- senior standardu a vicemistry v latině (Petr a Zdeňka Pánkovi). V celorepublikovém celoročním hobby ranklistu skončili Ondra Hanuš s Májou Peltanovou druzí a Jáchym Šimon s Kristý Čermákovou pátí (a to Jáchym s Kristý tančili tuto kategorii jen polovinu sezony, pak přestoupili do vyšší). Pět párů postoupilo do vyšší kategorie, Lukáš s Kamčou dokonce o 2 výše během jedné sezony!

Celkově nejúspěšnějším párem byl Josef Vlček s Evčou Kohoutovou, tančili na 24 soutěžích, vytančili 16 medailí a 486 bodů, v latině postoupili do třídy B, ve standardu do C navíc již mají dostatečný počet finálových umístění, a tedy již jen sbírají body. Druhý (a to jen o malinký kousek) nejúspěšnější pár pak byl Lukáš Brambora s Kamčou Markovou, tančili jen latinu, vytančili 446 bodů, na 20 soutěžích a získali 16 medailí (většinou samá první místa) a postoupili z D do B (tedy postup o dvě třídy výše) Na počátku ledna to byla jejich společná první soutěž a Lukášova vůbec první ve třídě D. Stupně vítězů jsme obsadili i na domácích soutěžích, v únoru na Říčanském poháru 3x, v říjnu na Fuego cupu 8x.

V příštím vydání Kurýra vám přineseme výsledky letošní první domácí soutěže, a tedy Říčanského poháru.

Vaše Fuego

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena