Fuego v novém

30. 9. 2013

Je to tu! Dlouho chystané „Taneční a pohybové studio“ je konečně se vším všudy hotovo a v září bylo pokřtěno prvními tanečními kroky. Studio se nachází ve staré budově Sokola a bude využíváno naším tanečním klubem a Sokolem Říčany a Radošovice. Celková investice do studia se vyšplhala na 600 tisíc korun. Celkem jsme odpracovali 1432,5 hodin. Touto cestou chceme poděkovat i našim sponzorům. A kteří to jsou? Je to: Vares Mnichovice, Penta Trading, eTRENDS, město Říčany, Fire Control a internetové připojení poskytla společnost Říčany-Internet.cz.

Parket vyzkoušely naše páry, ale i široká veřejnost. Fuego uspořádalo v novém tanečním studiu den otevřených dveří, který se konal ve středu 11. září. Lidé si mohli studio prohlédnout, promluvit s vedoucími klubu a zeptat se na vše, co je zajímá. Ať už se to týkalo rekonstrukce, nebo nových kurzů. Dále lidé mohli vidět, jak probíhají taneční tréninky a jak se naše páry chystají na soutěže.

V září začala nová taneční sezona a Fuego už na první soutěži získalo medaili, a rovnou zlatou. Vytancoval jí taneční pár Josef Vlček a Evča Kohoutová, kterým k zisku vyšší třídy ve standardních tancích stačí již jen pár bodů. A když už je řeč o soutěžích, je naší milou povinností pozvat vás na 11. ročník soutěže FUEGO CUP 2013, která se bude konat dne 19. října v Městském kulturním středisku v Říčanech. Uvidíte tančit naše páry ve všech věkových kategoriích, od juniorů až po dospělé. Začátek soutěží bude od 9 hodin od rána. V neděli bude pokračování soutěže, tentokrát pod vedením SUT – svaz učitelů tance. Soutěž bude pro hobby páry a samozřejmostí je, že uvidíte i naše domácí páry. Přijďte nás podpořit a užít si báječnou taneční atmosféru.

Mimo soutěže se na vás těšíme i na našich kurzech latiny pro ženy a párové salsy. Během zimy se dočkáte dalších kurzů, o všech vás budeme informovat v dalších vydáních Kurýru a na našich internetových stránkách.

Vaše Fuego

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena