Fuego v novém roce (akademie, soutěže, soustředění)

3. 1. 2014

Fuego vás vítá v novém roce a přináší vám nejnovější zprávy. S novým rokem přichází i nové kurzy, těšit se můžete opět na Ladies latin vždy ve čtvrtek. Budou tři kurzy, jeden dopoledne v čase 10.30–12.00 a večer v časech 18.30 až 19.30 a 19.30 až 20.30. Ve čtvrtek večer se můžete těšit i na kurzy salsy od 20.30.

15. prosince proběhl nábor, především tancechtivých po tanečních kurzech pro mládež. Kdo jste měli zájem na nábor přijít a nestihli jste, nezoufejte. Přijďte kdykoliv v pátek od 18.00 na zrcadlový sál v Sokolské ulici. Další možností je víkendové soustředění 4. a 5. ledna, semináře pro začínající páry i jednotlivce jsou od 17.00 do 19.00 hodin. Uvítáme všechny se zájmem o tanec, bez ohledu na věk a zkušenosti.

Naše páry před Vánocemi trávily svůj čas na soutěžích a sbíraly krásná umístění. Největší radost nám udělal pár Lukáš Brambora a Kamča Marková, kteří na svých soutěžích téměř vždy dosáhli na stupeň vítězů a rovnou na tu nejvyšší příčku. K postupu do vyšší třídy jim při uzávěrce tohoto čísla chybí jediný bod, jejich bodové skóre je tedy 199 bodů a 6 finálových umístění. Josef s Evčou vyrazili na své první soutěže v kategorii B Lat a k postupu do finále jim chybělo jen pár křížků. Ve standardních tancích se jim dařilo lépe a k zisku vyšší třídy jim chybí pouze nasbírat zbylé body, finálová umístění již mají všechny, neboť na všech pěti soutěžích se protančili na stupně vítězů. Ve standardních tancích, ale třídy D, se několika soutěží zúčastnil i pár Petr Jeřábek a Jitka Macháčková. Na svém kontě mají dvě finálová umístění, k zisku dalších jim chyběl vždy kousek a o jedno umístění jim to uniklo. Během vánočních svátků však naše páry nezahálely, ale pilně trénovaly na soutěže, které je v tomto roce čekají. Hlavní soutěží je pro ně 16. února Říčanský pohár, kde bude několik párů bojovat o zisk vyšší třídy, radost z krásných umístění tedy bude vícenásobná. Přijďte je proto podpořit a užít si nezapomenutelnou taneční atmosféru, kdy fandí celý sál.

Vaše Fuego

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena