Gymnastika a TeamGym Říčany

29. 3. 2018

Stříbrný víkend na Jojo Cupu

 

První březnový víkend byl ve znamení teamgymových závodů v Dobřichovicích. Pro velký počet přihlášených družstev pořadatel rozdělil závod do dvou dnů, a tak čekal především naše trenérky a rozhodčí víkendový maraton, za což patří Adrianě Krenkové a Adéle Dosoudilové velké poděkování. Odměnou jim určitě byly i perfektní výsledky jejich svěřenkyň.

V sobotu byly na programu mladší kategorie, naše nejmladší družstvo Panteřic v kategorii 0 podalo na svých prvních letošních závodech krásný výkon a v konkurenci jedenácti týmů obsadilo 2. místo. Kategorie 1 byla rozdělena do dvou výkonností - "A" pro zkušenější závodnice, "B" pro holčičky začínající se závodním teamgymem, tedy nižší výkonností - zde za nás nastoupila děvčátka, která u nás cvičí teprve pár měsíců, nebo taková, která se obtížnější prvky teprve učí. Předvedly krásné cvičení, avšak stačilo „jen“ na 7. místo – přední příčky obsadila družstva, která by se za své výkony nemusela stydět ani ve vyšší ktg „A“. Tam nastoupily i naše „ostřílené“ závodnice z družstva Lemurek a obsadily konečné 2. místo.

I v neděli jsme měly zastoupení – v kategorii 2 nastoupily Eagles, a jelikož jsou holky jeden velký tým, „stříbrná jízda“ pokračovala… I ony se radovaly ze stříbrných medailí a pro Říčany již třetího stříbrného poháru z tohoto ročníku Jojo Cupu. Moc gratulujeme a držíme palce při dalších závodech!

Příměstské tábory s gymnastikou na www.gymnastika-ricany.cz

BB a JJ 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena