Husova knihovna Říčany

20. 9. 2019

Vážení čtenáři, děkujeme vám, že využíváte služeb naší knihovny. Rádi bychom připomněli, že součástí knihovny (v Tešípově domě na Masarykově nám. 66) je také zahrada. Rozhodli jsme se, že ji budeme více využívat, a tak jsme na září pro vás připravili několik zajímavých akcí. Jedna z nich - setkání s Richardem Pachmanem - již úspěšně proběhla. Dovolte nám informovat vás o těch nadcházejících:

Ve čtvrtek 19. září od 18 hodin vystoupí u nás písničkář, skladatel, spisovatel a moderátor Jan Burian s pořadem písní u klavíru, s autorským čtením a besedou.

V pondělí 23. září od 17 hodin proběhne u nás "Loučení s létem", spojené s opékáním pro Vás připravených buřtů, nebude chybět ani další pohoštění a občerstvení, na kterém se bude podílet Restaurace U labutě. Odpolednem bude provázet živá hudba - kapela Blek flek. Knihovna také uspořádá oblíbenou nadílku přebytečných knih.

Ve čtvrtek 26. září od 18 hodin proběhne přednáška, vyprávění a beseda s říčanskými cestovateli Marcelou a Jiřím Filčevovými na téma "Naše oblíbené potápěčské lokality" (Borneo, Filipíny, Indonésie, Mikronésie aj.).

Vstup na naše akce je volný.
Za nepříznivého počasí se přesuneme dovnitř do knihovny (s výjimkou opékání buřtů, které si lze uvnitř v knihovně jen těžko představit).

Za vaši knihovnu Vladimír Levický, ředitel

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena