Hvězdy na říčanském ledě pro dobrou věc

1. 3. 2019

Jeden z nejúspěšnějších střelců nejvyšší české fotbalové ligy Horst Siegl se v Říčanech představí na ledě. A nebude sám, přiveze Sigi tým. Večer 6. dubna 2019 v Merkur Ice Areně sehraje charitativní utkání hned několik známých jmen. Na podrobnosti jsem se zeptala pana Siegla, který akci spoluorganizuje.

Prozraďte čtenářům, co chystáte v Říčanech za akci? 

Akci samozřejmě pro fanoušky, potěšit je hokejem, kde se objeví známí úspěšní kamarádi s bohatou úspěšnou kariérou z reprezentace jak hokeje, tak i fotbalu a i některé známe osobnosti. 

Asi bychom Vás spíš čekali v kopačkách než na bruslích. Jaký máte vztah k hokeji?

Pocházím z malého horského města, kde byl hlavní sport fotbal a v zimě lyže nebo hokej. Hokej mi i zůstal jako druhý oblíbený sport, který chodím hrát pravidelně 2 x týdně rekreačně.

Půjde o charitativní akci. Komu a na co konkrétně vybrané peníze věnujete? 

Ano jedná se o charitativní akci, vždy se snažíme, aby akce měla určitý příběh, akce je pro konkrétní osobu, kterou jsme vybrali, ale více se dozvíte v příštím čísle vašeho měsíčníku. Velké poděkování patří jak hráčům, tak městu Říčany a všem partnerům bez kterých by tato akce nemohla být. Doufáme, že se to bude líbit hlavně divákům, a že všichni společně pomůžeme dobré věci.

Na jaké hvězdy se v Říčanech můžeme těšit? 

Jen namátkou jednáme např. s Jiřím Novotným, Jaroslavem Černým, Vlastimilem Vidličkou, Pavlem Kukou, Vladimírem Šmicrem, Karlem Poborským, Ivanem Haškem, Tomášem Jůnem, Ladislavem Vízkem, Martinem Altrichterem, Jaroslavem Bednářem, Jiřím Hrdinou, Františkem Ptáčkem, Sagvanem Tofim a Zdeňkem Toužimským.

 

Jste srdečně zváni v sobotu
6. dubna od 18.30 hod. do Merkur Ice Areny. Přijďte podpořit dobrou věc. Výtěžek ze vstupného a dary partnerů akce budou předány během večera. Po zápase se můžete těšit na autogramiádu včetně focení pro diváky.

Partneři akce: Město Říčany, Sigi team, Merkur Ice Arena, ribanadresy.cz, Auto Brejla, Říčanský longál, Plzeňský prazdroj a.s.

Kateřina Lauerová

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena