KAMIWAZA KARATE

30. 11. 2018

PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE V ŘÍČANECH 

PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE V ŘÍČANECH 

Na sklonku října 2018 se v Městské sportovní hale v Říčanech konal za podpory Města Říčany a Středočeského kraje PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE. Tento turnaj byl v oficiálních kategoriích nominační soutěží na Mistrovství ČR 2018 v olympijském karate. Jeho význam tedy byl značný nejen pro domácí závodníky, ale také pro mnoho dalších „bojovníků“ ze všech koutů Středočeského kraje.  Celkově bylo obsazeno více než 85 kategorií. Naši domácí závodníci si vedli více než dobře. Zejména stojí za zmínku výsledek naši říčanské závodnice Antonie Vlčkové, která získala nominaci v disciplíně „kumite“ na nadcházející Mistrovství ČR. Kromě toho také vyhrála i další zápas, mimo nominační kategorii, s váhově těžší soupeřkou.

Konání tohoto turnaje v našem městě je velkým oceněním také pro organizátory, jelikož Říčany hostily Přebor Středočeského kraje již po druhé za sebou. Krajský svaz přitom každý rok vybírá toho nejlepšího organizátora z možných kandidátských měst.

Systém turnaje je nastaven tak, že závodník, který vyhraje v oficiální kategorii, se stane nejen přeborníkem kraje, ale také je nominován za Středočeský kraj na MČR 2018, které se koná v prosinci v Jindřichově Hradci. Nejen medailisté, kteří obdrželi krásné medaile a diplomy, ale i každý soutěžící obdržel tradičně malý dárek, tentokrát v podobě časopisu.

Gratulujeme medailistům a držíme palce všem závodníkům do dalších republikových i mezinárodních soutěží.

Velké díky patří organizátorům, trenérům, Městu Říčany a také všem sponzorům, kteří nám poskytli jak finanční, tak věcné dárky pro děti i dospělé.

ce informací naleznete na www.karate1.cz. 

Denisa Štásková

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena