KARATE pro naše školáky

24. 9. 2013  

Již několik let působí na území města Říčany jeden z největších a nejúspěšnějších KARATE klubů v České republice. Stejně jako v minulých letech pořádá během celého měsíce září nábor nových členů, kam mohou přijít všichni zájemci, kteří chtějí zlepšit nejen fyzickou zdatnost, ale také soustředěnost, obratnost, vytrvalost a koncentraci svých dětí.

Sportovní klub KAMIWAZA KARATE tradičně nabízí dětské volnočasové aktivity jak pro naše mladší, tak i starší školáky, kteří se chtějí naučit bojové umění karate. Specifickým prvkem, který nabízí říčanský klub SK KAMIWAZA KARATE, je propojení tradičního japonského umění s moderní výukou řady pohybových činností. Navíc mají naši malí občané možnost vyzkoušet si tréninky, které jsou připravovány metodiky evropského významu. To vše v moderních prostorách ZŠ u Říčanského lesa. Letošní novinkou v říčanském klubu karate je možnost účastnit se tréninků rodičů s dětmi, či kondiční tréninky pro ženy a dívky.

Sportovní klub během roku pořádá, kromě samotných tréninků, různé doprovodné akce republikového významu v podobě soustředění, seminářů, zkoušek, sportovních soutěží, závodů a výletů. Závodníci klubu v minulých letech úspěšně reprezentovali naše město a přivezli řadu medailí ze závodů. Přijďte si vyzkoušet karate v Říčanech i vy! První hodiny jsou nezávazné a ZDARMA.

Více informací o karatistech naleznete na www.KAMIWAZA.cz nebo na www.karate1.cz.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena