Kralik Team

30. 11. 2018

Úspěšná sezóna 2018

Minulou sezónou ukončil Adam Králík závodní činnost v motokárách a přesunul veškerou svou pozornost na závody aut. Letos jsme se rozhodli jak pro seriály ve slalomu, tak jsme si chtěli vyzkoušet i závody do vrchu. Vybrali jsme tedy Maverick Rescue Eurocup (MREC), kde Adam jel jak závody do vrchu, a to v kategoriích junior a předjezdci, tak i autoslalom v AS-E1-1400 a Pošumavský automobilový slalom Cup (CUP) ve třídách junior a S1.

 

Adam odjel se svým Citroënem Saxo 1,4 VTS dohromady 20 závodů, v nichž třikrát zvítězil, sedmkrát byl na druhém místě a šestkrát na třetím. V CUPu získal za celou sezónu 1. místo ve slalomu, v seriálu MREC skončil celkově v předjezdcích na 1. místě, v juniorech na 2. místě a ve slalomu opět na 1. místě. Podzimní přípravě na příští sezónu se Adam věnuje velmi poctivě, a to již se silnějším Citroënem Saxo 1,6 VTS.

 

Naše poděkování patří sponzorům, Ivetě Benešové ze společnosti Hü-Ben a Pivovaru Ferdinand s.r.o., všem přiznivcům, kteří Adamovi drží pěsti, Aleši Kohoutovi a celému servisu Autokohout a pořadatelům všech závodů.

ce informací na www.kralikteam.cz

Petra Králíková

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena