Kvalitní podzim života, z. ú.

1. 12. 2017

Úspěch obědů s KPŽ ve Vestci

Terénní pečovatelská služba Kvalitní podzim života v rámci svých služeb pro seniory rozváží ve Vestci i obědy a to s dotací od obce Vestec. Tato služba je tak úspěšná, že bylo potřeba trochu změnit pravidla, aby služba zůstala dostupná těm, kterým to nejvíc pomůže.

Nárok na dopravu a slevu na oběd mají nyní všichni senioři nad 70let a nebo osoby, které doloží, že mají zdravotní pohybové omezení. Bližší informace klientům poskytnou zaměstnanci KPŽ nebo Obecní úřad. A protože KPŽ a hlavně dodavatelé obědů pochopitelně ctí vánoční svátky, od 27 – 29. 12. 2017 nebudou obědy rozváženy. Ale je samozřejmě možné objednat si obědy do zásoby, aby klienti nepřišli o svoji službu.

Kvalitní podzim života, z. ú. je nezisková organizace, která provozuje terénní pečovatelskou službu nejen pro seniory. Zkušený tým pečovatelů poskytuje své služby lidem ve Vestci a širokém okolí. Cílem je umožnit uživatelům se sníženou soběstačností žít plnohodnotný život. Zásadou je individuální přístup, respektování přání klienta a podpora jeho samostatnosti. To všechno je součástí profesionální úrovně poskytované péče.

Jak už plyne z názvu organizace, velkou skupinu klientů tvoří senioři. Mohou využít celou řadu služeb, které tvoří takové tři základní okruhy:

pomoc při péči o vlastní osobu (například pomoc při oblékaní nebo osobní hygieně), pomoc při zajištění stravy (donáška a dovoz vhodného jídla, pomoc při vaření apd.), pomoc při péči o domácnost (úklid, drobné opravy, donáška vody nebo uhlí).

KPŹ provozují také půjčovnu zdravotnických pomůcek a sociální podnik.

 

Ladislav Angelovič

PR manažer KPZ

Email: angelovic.kpz@gmail.com

Tel.: 774129280

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena