Květen plný pohybu s NORDIC WALKING!

24. 4. 2013

Každou květnovou středu od 15. května srdečně zveme na bezplatné lekce NORDIC WALKING pro seniory a osoby se zdravotním postižením.

Sraz je vždy ve 14.00 hod. v sedacím altánu Lázeňské louky. Zájemcům, kteří si rezervují místo vždy do pondělí daného týdne, kdy chtějí na lekci přijít, také zdarma zapůjčíme hole. V případě deštivého počasí se lekce ruší! Rezervace přijímáme na tel. 737 587 130 nebo e-mailu: kc.ricany@seznam.cz. Doporučujeme zájemcům, aby ve vlastním zájmu konzultovali vhodnost tohoto cvičení se svým ošetřujícím lékařem. Více informací naleznete na www.kcricany.cz.

 

Dále vás také zveme mimořádně ve čtvrtek 2. května od 16 hod. na Besedu u kávy s tématem: „Dva archeologické nálezy, které ohromily 20. století: Svitky od Mrtvého moře a Rukopisy z Nag Hammádí,“ kancelář KCŘ, Masarykovo nám. 6/17, 1. patro.

 

Rodinám, které se ocitly v krizové situaci, nabízí KCŘ službu sanační program SPOLU DOMA – rodinná asistence: Sanace rodiny je poskytování pomoci a podpory rodinám s dětmi, jejichž vývoj je ohrožen v důsledku dopadů obtížné životní situace, kterou rodiče nedokáží sami bez pomoci překonat, a u kterých existují další rizika ohrožení jejich vývoje. Nabídkou odborných sociálních služeb lze stabilizovat rodinnou situaci uživatele. Odborný asistent pracuje především v přirozeném prostředí rodiny. Služba je poskytována zdarma, na přání klienta může probíhat také anonymně. Pro dotazy a poradenství se můžete obracet na e-mail: spoludoma@kcricany.cz nebo tel. 737 536 201.

 

Pro informace a objednávky služby osobní asistence můžete využít tel. 737 587 130 nebo www.kcricany.cz.

 

 

Eva Čeřovská

ředitelka Komunitního centra Říčany, o. p. s.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena