Lesní klub Pramínek

30. 6. 2017

Od září opět Lesní družina, Komunitní dům získává nový rozměr, Lesní dopoledne měla velkou účast

Od září opět Lesní družina

V novém školním roce zveme opět školní děti do lesa na pravidelné každotýdenní dobrodružství se zkušeným průvodcem. Lesní družina úspěšně probíhá v ZŠ U Říčanského lesa v Říčanech (každé úterý 14-17 hodin), ZŠ Světice (každá středa 14-17 hodin) a ZŠ Tehov. Další informace a přihlášky na našich webových stránkách www.lesniklubpraminek.cz.

 

Komunitní dům získává nový rozměr

Do našeho komunitního domu 12. června poprvé přišly babičky a dědeček na přednášku o paměti. Bylo to milé setkání. Děkujeme lektorce Evě Kubínové za zajímavé a působivé povídání. V září se rozběhne dvouměsíční kurz trénování paměti. Od září si také mohou senioři zajít na masáž do komunitního domu. Masíruje zkušená a milá masérka Jana Šilarová. Pro seniory platí zvýhodněná cena 180 Kč/masáž. Chystáme i tvořivé dílny. Více informací na www.lesniklubpraminek.cz.

 

Lesní dopoledne měla velkou účast

Právě uplynulý školní rok byl velmi bohatý na účast maminek s malými dětmi na lesním dopoledni. Vytvořil se příjemný ženský kruh, tvořilo se, sdílelo a povídalo. Na konci společně podávaná domácí polévka setkání dodala tu pravou atmosféru. Děkujeme vám za přízeň a v novém roce se těšíme na nová setkávání.

Krásný čas prázdnin přejí za Pramínek

Bára Smetánková a Olga Jarkovská

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena