MASkový bowling cup starostů na říčansku

25. 4. 2013

Starostové říčanska pod vedením kapitánek z Místní akční skupiny odehráli ve čtvrtek 18.4.2013 první úspěšný zápas sezóny, který proběhl v Tehovci v bowlingu Vojkov.

MAS chtěla tímto sportovním setkáním poděkovat svým členským obcím za spolupráci v předchozích letech a také za aktivitu na přípravě nového Programového období 2014-2020. Společně to obce s MAS dokouleli do končícího programového období, jehož příjemnou tečkou je právě probíhající výzva příjmu projektů, do regionu bude rozděleno 9,6 mil. Kč. Zástupci obcí Louňovice, Mirošovice, Mnichovice, Mukařov, Průhonice, Říčany, Velké Popovice, společnosti Phoenix-Zeppelin a měsíčníku Zápraží tvořili čtyři družstva. Své členy si kapitáni Pavlína Filková, Ludmila Třeštíková, Petra Přílučíková a Hynek Kašpar losovali z přítomných starostů a zastupitelů do svých týmů. Zábava a nadšení brzy strhlo všechny a hrálo se opravdu s vervou.

Absolutním vítězem se stal zastupitel města Říčany Petr Bartoš s největším počtem bodů.

Všem moc děkujeme, doufáme, že si sportovní setkání užili a slibujeme, že další souboj na sebe nenechá dlouho čekat. Vaše MASka (MAS Říčansko o.p.s., http://mas.ricansko.eu/  )

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena