Město Říčany zveřejňuje záměr obce

27. 4. 2018

PRONAJMOUT GARÁŽ Č. 2

postavenou na dvoře obytného domu č. p. 35 Masarykovo náměstí v Říčanech st. p. č. 59/1 v k.ú. Říčany u Prahy o plošné výměře 16 m2 a to za účelem parkování 1 ks osobního vozidla do 3,5 t. Písemnou přihlášku do výběrového řízení bez uvedení nabízené ceny doručte nejpozději do 11. 5. 2018.

 

PRONAJMOUT GARÁŽOVÉ STÁNÍ Č. 09

o rozloze 12,5 m2 umístěné v suterénu domu čp. 1910 Komenského nám. v Říčanech. Písemnou přihlášku, jejíž přílohou bude nabídka nájemného v zalepené obálce s označením „Neotvírat – nabídka nájemného na GS č. 09 v čp. 1910 Komenského nám. v Říčanech“ doručte nejpozději do 11. 6. 2018. Minimální cena nájemného je 1 200 Kč bez DPH.

 

PRONAJMOUT GARÁŽOVÉ STÁNÍ č. 01

o rozloze 12,5 m2 umístěné v suterénu domu čp. 2000 Melantrichova ul. v Říčanech. Písemnou přihlášku, jejíž přílohou bude nabídka nájemného v zalepené obálce s označením „Neotvírat – nabídka nájemného na GS č. 01 v čp. 2000 Melantrichova ul. v Říčanech“ doručte nejpozději do 11. 6. 2018. Minimální cena nájemného je 985 Kč bez DPH. V případě zájmu o nabízený pronájem je nutné doručit na adresu MěÚ v Říčanech, odbor správy majetku, oddělení hospodářské správy, Masarykovo nám. 53/40, 251 01 Říčany písemnou přihlášku.
 

 

Pronájem bytu na Masarykově náměstí

Město uzavře nájemní smlouvu na dobu určitou 5 let na pronájem komerčního bytu č. 3 ve 2. podlaží domu č. p. 35 Masarykovo nám. v Říčanech kategorie standard, typ 2 + 1 o celkové ploše 61,77 m2.

Přihláška do řízení o přidělení bytu se podává na předepsaném formuláři v termínu do 21. 5. 2018, přičemž za datum podání se považuje datum osobního doručení přihlášky do podatelny MěÚ v Říčanech, nebo datum doručení přihlášky zaslané poštou. Formulář přihlášky, náležitosti přihlášky, podmínky a průběh řízení o přidělení bytu jsou k dispozici na veřejných stránkách www.ricany.cz nebo v podatelně MěÚ v Říčanech. Konečné přidělení bytu v režimu řízení o přidělení komerčního bytu schvaluje Rada města Říčany na základě provedeného výběrového řízení.

Výběrové řízení bude provedeno formou veřejného otevírání obálek v zasedací síni MěÚ v Říčanech v termínu, který bude přihlášeným účastníkům oznámen. Hlavním kritériem je nejvyšší nabídnutá cena měsíčního nájemného a splnění podmínky složení jistiny před konáním výběrového řízení ve výši 16 700 Kč na účet města Říčany č. účtu: 6015724201/0100, VS 36123503 a specifický symbol uvede fyzická osoba rodné číslo a právnická osoba iČ.

Prohlídky bytu se budou konat po předchozí telefonické dohodě s pí Havránkovou. Kontakty pro sjednání prohlídky jsou tel.: 323 618 165 nebo e-mail: renata.havrankova@ricany.cz

 

 

VÝZVA

Město nabízí k pronájmu tři nově instalované moderní cykloboxy u nádraží nad rondelem. Cykloboxy jsou dřevěné, shora oplechované, s vnitřní bytelnou kovovou konstrukcí, která je pevně spojená s podložím k bezpečnému uložení vašich kol při cestách na vlak. Jeden cyklobox pojme dvě kola, elektrokola nebo koloběžky včetně výbavy.  Boxy jsou uzamykatelné bezpečnostní vložkou FAB. Navíc lze kola zabezpečit uvnitř boxu jejich upevněním ke konstrukci boxu
 i vlastním zámkem. Prostor cykloparkoviště bude sledován kamerovým systémem, který by měl ještě zvýšit bezpečnost v okolí nádraží. Cyklobox si můžete pronajmout jako jednotlivec nebo náklady na pronájem s někým sdílet. Cena nájmu byla stanovena ve výši 100 Kč/box a měsíc. Přednostně bude uspokojen zájem říčanských občanů. Své žádosti posílejte emailem na adresu renata.havrankova@ricany.cz do 15. 5. 2018.
 V žádosti uveďte:

  • jméno, příjmení
  • bydliště l požadovaný počet měsíců pronájmu  (min. 3 měsíce v řadě maximálně 12 měsíců) 
  • zda budete box s někým dalším sdílet

Kritériem pro výběr nájemce je: 

  • požadovaná délka nájmu
  • doba podání žádosti o nájem

S vybranými žadateli bude uzavřena nájemní smlouva a budou jim předány klíče od boxu. Uvolnění boxů bude předem avizováno na Facebooku a webu města. V případě velkého zájmu uvažuje město o rozšíření této služby.

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena