Mraveniště, Centrum volného času Říčany

27. 10. 2017

Mraveniště v novém školním roce

Školní rok máme v plném proudu, děti si už zvykly na nový rozvrh hodin a skloubily ho s rozvrhem mimoškolních aktivit. Přesto ještě nabízíme těm, kteří si doposud nevybrali žádný kroužek, aby se podívali na naši nabídku.

Nabízíme pro školáky 1. i 2.stupně výtvarný kroužek. Chcete hrát na klavír? U nás ještě můžete. Nebo toužíte po keramickém kroužku? Ano, máme volná místa. Nevyhovuje Vám kroužek navštěvovat každý týden? Není problém, přihlaste se do kurzů keramiky, které jsou jednou za 14 dní! Nebo navštivte podle vašeho času a chuti sobotní kurzy keramiky. Stačí si vybrat.

Podívejte se také na nabídky aktivit Mateřského centra nebo si vyberte nový víkendový kroužek – logická víkendovka! Kroužek Roboti má také ještě volných pár posledních míst. Tak už neváhejte.

Zájemci o cyklotrial se mohou stát členy klubu MTB&Trial Mraveniště a trénovat s našimi „borci“, což jsou jezdci a závodníci republikové nebo evropské úrovně. Viz www.mtbtrial.cz .

Prostudujte si naši nabídku, kterou najdete na www.mraveniste.info. Přihlašujte se prostřednictvím rezervačního systému.

Všem, kteří se nechtějí nudit a rádi se učí něčemu novému, přejeme hodně štěstí při prospěšných aktivitách!

Hana Špačková,

koordinátor Mraveniště

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena