Mraveniště, Centrum volného času Říčany

29. 3. 2018

Jarní akce v Mraveništi, Klub MTB & TRIAL Mraveniště,

Jarní akce v Mraveništi

Tímto Vás zveme na nové aktivity v Mraveništi. Čekají na Vás pravidelná setkání maminek s dětmi, která nejsou o dětech, ale především o maminkách (protože spokojené mámy mají šťastné děti) a to každé úterý dopoledne. Dále atraktivní aktivita „Hlasing… aneb objevujeme svůj hlas“. Chtěli byste zpívat, ale máte pocit, že to neumíte, chcete tvořit, s radostí dobíjet baterky a věnovat se sama sobě, ale nemá vám kdo pohlídat děti? Přijďte společně mezi nás, každou druhou středu.

 

Na léto opět připravujeme letní tábor ve Špindlerově Mlýně. Hlásit se můžete přes rezervační systém. V červnu nás také čeká již 6. ročník TÁTOHRANÍ – náš dětský den. Už teď se na vás těšíme.

Ráda bych tímto oslovila všechny maminky, ale i studentky, které by se chtěly věnovat dětem a pomoci nám při organizaci aktivit v příštím školním roce. Hledáme nové lektorky na keramiku, cvičení s dětmi i do Mravenčí školičky.

 

Sobotní keramické dílny (200,-Kč/osoba)

7. 4., 21. 4., 5. 5. a 19. 5. (9:00-11:30h)

Večerní keramika s Evou (200,-Kč/osoba)

5. 4., 19. 4., 3. 5., 17. 5. a 31. 5. (18:30-21:00)

Prostor pro mámu (MumSpace) (80,-/dospělí)

Úterý 9:30 – 11:30h

Hlasing… objevujeme svůj hlas (80,-/dospělí)

Každá druhá středa 16:30 - 17:30h

Létohraní 2018 – Tábor ve Špindlerově Mlýně

8. 7. - 18. 7. 2018 (7500,-Kč)

Na jednotlivé aktivity se můžete hlásit přes rezervační systém: www.mraveniste.webooker.eu

Podrobné informace najdete na www.mraveniste.info

Ivana Dudová,

koordinátorka Mateřského centra Mraveniště

 

 

Klub MTB & TRIAL Mraveniště,

který pořádá pravidelné tréninky v Tehově, by rád pozval všechny zájemce o Cyklotrialový sport (děti i dospělé, nejen rodiče) na první tréninky, které začnou 9. 4. 2018 v Tehově a budou zároveň náborové pro nové zájemce. Sraz bude na překážkách u cyklostezky za hasičskou loukou (u čističky) v 17:30 - 18:00. Přivítáme každého, kdo se nebojí překonávat sám sebe, bavit se sportem a v pozdějších fázích i tvrdě dřít. Naši instruktoři jsou profesionální jezdci, kteří chtějí předávat své zkušenosti nastávající generaci. Náš sport má v regionu velkou tradici a ve světě se mu daří, proto doufáme, že i přes svou náročnost naláká mnoho mladých kluků, holek, ale i tátů či maminek, aby začali jezdit. V uplynulých sezónách jsme získali více než 10 titulů mistrů republiky, držíme rekordy ve skocích na kolech a naši jezdci reprezentují Českou republiku na zahraničních závodech. Mezi naše členy patří i mnohonásobní mistři světa, či vítězové Evropských pohárů v Elitních kategoriích.

 

Nejsme jen Trialovým klubem, ale sdružujeme jezdce i jiných disciplín jako například úspěšné MTB XC ridery z rodiny Bedrníkových a řadu MTB Enduristů a sjezdařů. Pořádáme i vyjížďky po okolí, kterých se můžete zúčastnit. Ve spolupráci s obcí Tehov připravujeme volnočasový park, kde bude probíhat kvalitní příprava jak v Trialu, tak i v technické jízdě na jakémkoliv kole. Nejen jezdci, ale i aktivní doprovody či organizátoři z řad rodičů či fanoušků najdou v našem klubu prostor k vyžití. Seženeme kola i vybavení se slevou od našich partnerů, poradíme s jízdou i technikou.

 

Naším heslem je: EAT, SLEEP, TRAINING, REPEAT

Více na www.mtbtrial.cz

Vlastislav Kabeláč Čiháček

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena