Mraveniště, Centrum volného času Říčany

30. 6. 2018

Veselé prázdniny přeje Mraveniště! Mraveniště touto cestou děkuje všem dětem, kamarádům, rodičům i prarodičům, kteří si našli během školního roku cestu do našich zájmových kroužků nebo na některou akci, kterou jsme pořádali. Věříme, že jste se dozvěděli a naučili mnoho nového, ať už jste navštěvovali výtvarný, keramický, hudební kroužek, sportovní klub MTB&TRIAL Mraveniště nebo naše Mateřské centrum.

V neděli 17. června jsme pro naše nejmenší připravili dětský den s tatínky – TOHRANÍ, které se stalo již tradicí. V tento den totiž mají všichni tatínkové svátek, slaví mezinárodní den otců, a my pro ně připravujeme dárek – den strávený se svými ratolestmi. Všichni si tento výjimečný den řádně užili, společně se pobavili a domů odcházeli s pěknými zážitky. Rádi bychom poděkovali za finanční podporu této akce Městu Říčany, dále za velmi příjemné prostředí a podmínky Restauraci Na Jurečku a všem spolupracovníkům, kteří s dětmi i tatínky pracovali na stanovištích.

Nyní nás všechny čekají krásné a dlouhé prázdniny a s nimi mnoho zážitků, dobrodružství i splnění tajných přání. Ale jak už to bohužel bývá, prázdniny uplynou, než bys řekl švec. Nevadí, už teď se můžete těšit na nové aktivity, které již pro vás připravujeme.

Určitě se mohou těšit maminky s těmi nejmenšími – zveme vás do Mateřského centra na nový program a mnoho lákavých aktivit. Připravujeme pro děti Mravenčí školičku, což je příprava pro děti mezi 2 - 3 rokem do mateřské školy. Děti se učí socializaci, spolupracovat s ostatními dětmi, dětské říkačky a hry a učí se pomalinku si zvykat bez maminky. Tak neváhejte a sledujte facebook Mateřského centra nebo webové stránky, těšíme se na vaše ratolesti.

Přejeme všem lektorům zasloužený odpočinek a načerpání sil do další práce s dětmi. Velmi jim za jejich práci děkujeme. Tak a teď přejeme všem, hlavně dětem, naprosto báječné prázdniny.

Hana Špačková,

koordinátor Mraveniště

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena