MŠ a ZŠ Nemo

1. 12. 2017

NEMO ŠKOLIČKA

Školka i škola v NEMU mají již za sebou spoustu akcí. Školka se nám letos velmi omladila, přibylo hodně 2 letých dětí. Bylo nutné s každým individuálně projít fází adaptace, některým maminkám jsme doporučili zůstat ještě s dítětem doma. Děti si zvykly, zpívají, tancují, vyrábí.  Nacvičujeme program na vánoční  besídku, která bude opět v kinosále na Fialce dne 13.12. od 16:30 hod.

Velice se vydařil Den otevřených dveří ve stylu Afriky. Všechny třídy MŠ a ZŠ  pilně pracovaly na tomto projektu. Výsledkem byla proměna všech prostor na tento tropický kontinent a osvojení si spousty znalostí o Africe. Na závěr projektu vystoupila skupina Emongo, kdy jsme si všichni pěkně zabubnovali a zatancovali.

Zápis do ZŠ NEMO bude až v dubnu, ale zájemci o naší Základní školu si mohou domluvit individuální prohlídku, mohou přijít do výuky.

Vážným zájemcům nabízíme program „NEMO ŠKOLIČKA“, kdy si mohou zakoupit kartu s 12 vstupy za 5.300 Kč včetně stravy a každou středu přijít k nám do školky a školy NEMO.

Budoucí školáky čeká bokatý program:

  • Zkusit si být školákem ZŠ NEMO v hodinách HV, TV a Prvouky.
  • Vyzkoušet si angličtinu s rodilým mluvčím.
  • Zapojit se do preventivního programu „Zipyho kamarádi“, který pomáhá umět řešit různé životní situace.
  • Přípravovat se  na školu (grafomotorika, vyvozování hlásek, rozklady slov na písmena, matematické představy, hry na sluchové a zrakové vnímání)

Začátek: Každou středu od 8:00 do 13:00 hodin. Pro informace volejte ředitelku

Mgr. Lenku Sosnovcovou na tel: 777 727 334.

 

Protože se pěkně rozrůstáme, těšíme se od září 2018 na velkou jídelnu pro žáky ZŠ a nové prostory pro školku ve vedlejší  přístavbě.  Z tohoto důvodu hledáme pro příští školní rok nové kolegyně a kolegy na pozice: Vychovatel, vychovatelka do školní družiny, provozní pracovnice-uklízečka pro odpolední směnu, učitel, učitelka s aprobací pro 1. Stupeň ZŠ. Zájemcům nabízíme příjemné rodinné prostředí a možnost ubytování. Nabídky prosím zasílejte na babyclubnemoαseznam.cz

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena