MŠ Landie

27. 5. 2013

Loučení našich předškoláků ve školce Landii

Školní rok se chýlí ke konci a blíží se nám loučení s další třídou předškoláků. K posledním týdnům ve školce vždy patří fotografování tříd, společná noc ve školce, jarní výlety s dobrodružstvím, ale i vyšetření pohybového aparátu paní přednostkou z kliniky komplexní rehabilitace Monada. Sport a pohyb patří v naší školce k pravidelným aktivitám, teď na jaře děti plavou v bazénu v Aquapalace v Čestlicích a v Open Gate v Babicích, každé pondělí hrají tenis na kurtech v Oáze a v pátek jezdí na golfovou průpravu do Mstětic.

 

V červnu čeká naše předškoláky týden školky v přírodě, děti tentokrát pojedou na ekologicky hospodařící farmu Smejkalovu boudu v Krkonoších. A na úplný závěr června chystáme setkání všech dětí a rodičů u tradičních ohýnků, kde si všichni společně zazpíváme a popovídáme o všem, co jsme v letošním roce prožili.

 

V létě budou v naší školce probíhat příměstské tábory, témata jednotlivých týdnů a více informací se dozvíte na našich stránkách www.landie.cz. Jesličky Landie pro děti od 6 do 24 měsíců jsou otevřeny také celé léto.

 

Krásné léto a spoustu prázdninových zážitků přejí děti a učitelé z jesliček a Mateřské školy Landie!

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena