Naděje pro čtyři packy

1. 12. 2014

Naděje pro čtyři packy je občanské sdružení, které bylo založeno za účelem pomoci opuštěným pejskům a kočičkám v nouzi. Jeho stěžejní činností je provoz malého útulku, kde nacházejí dočasný domov zvířata z kauz, které si akutně žádají řešení, nebo problémoví pejsci z přeplněných útulků. Díky individuální péči, která je zde svěřencům poskytována, se často zlepší jejich zdravotní a psychický stav natolik, že odchází k novým majitelům jako bezproblémoví domácí mazlíčci. Zvířatům, která si nesou z minulosti trvalá postižení, jsou pak zodpovědně vybírány nové domovy tak, aby pokud možno naplňovaly všechny jejich potřeby. Od roku 2011 bylo díky Naději pro čtyři packy do nového domova umístěno téměř 200 psů a přes 250 koček.

Momentálně hledají domov:

Kačka z Poměnic
kočička, narozena asi v polovině dubna 2013 , kastrovaná
Je to miloučká a mazlivá kočička, má moc ráda lidi a lidskou společnost. Velice ráda se mazlí, nebojí se ani návštěv a touží po milujícím domově. Je čistotná, vhodná tedy i do bytu nebo do domečku se zahrádkou. Kvůli polypu prodělala 4 operace ucha, z tohoto důvodu má Kačenka nakloněnou hlavičku na jednu stranu a poškozené očičko, ale ani to ji nebrání v plnohodnotném životě.

 

Celine
kočička, střední věk, kastrovaná
Celine je milá, skromná a nenápadná kočička. Byla celý život zvyklá na omezování se. K lidem je velice hodná a milá. Ráda se mazlí. Je čistotná, vhodná tedy do bytu i do domečku se zahrádkou. Je zvyklá na druhé kočičky, ani pejsci jí nedělají problém.


Marcelka
kočička, narozena asi 2011,  kastrovaná
Zpočátku byla bojácná. Postupně si však zvykla, že lidská ruka hladí a že se vyplatí být kamarádka. Nyní je ke svým lidem milá a mazlivá. Je čistotná, vhodná tedy i do bytu nebo do domečku se zahrádkou. Je zvyklá na druhé kočičky a na pejsky, proto pro ni nebude v nové rodině problém ani zvířecí kamarád. 

 


Ela
fena, asi 4 roky, malý knírač pepř a sůl, kastrovaná
Ela je velice milá a mazlivá fenka. Jelikož si lidské pozornosti neužila, je velice vděčná za kontakt s páníčkem a za pomazlení. Na vodítku chodí moc hezky, ale zvládá procházky i na volno. Miluje dlouhé procházky, doma je mazlící andílek, ale venku se z ní stává motorová myš a lítá jak drak. S pejsky a kočičkami je kamarádka, za zvířecí společnost je ráda. Je čistotná (snaží se), vhodná do bytu i do domečku se zahrádkou. O samotě neštěká a nedemoluje.

 

 

Další zvířátka čekající na nový domov najdete na stránkách www.nadejeproctyripacky.estranky.cz . Zde najdete také veškeré kontakty. Pokud byste chtěli útulku pomoci, ať finančně, materiálně nebo jinak (venčení psů, distribuce letáčků), prosím, kontaktujte paní Natálii Jägrovou na níže uvedeném telefonním čísle, vaše pomoc bude velmi vítána.

Naděje pro čtyři packy o. s.
Čtyřkoly, okr. Benešov, 257 22
tel. 608 277 306
e-mail: nadejeproctyripacky@seznam.cz

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena