Naděje pro čtyři packy v novém roce

28. 1. 2015

I v roce 2015 pokračuje sdružení Naděje pro čtyři packy, provozující azyl pro opuštěné psy a kočky, ve své činnosti. V loňském roce bylo do nových domovů umístěno 20 psů a téměř 50 koček. Pejsci se do zařízení dostali často z jiných útulků, kde byli považováni za neumístitelné pro svůj zdravotní stav, věk nebo povahové problémy, nebo potřebovali okamžitou individuální péči. Další početnou skupinou psů byly starší feny módních plemen zachráněné od množitelů, kterým sloužily k „výrobě“ štěňat za účelem zisku. Kočičky vesměs pocházely z toulavých populací nebo se jednalo o jednotlivé nalezence. Všem těmto zvířatům byla poskytnuta pomoc a naděje na lepší život i díky dobrovolníkům, kteří přijíždějí pomáhat s venčením psů a podporují útulek materiálně i finančně. Velké díky samozřejmě patří novým majitelům, kteří se rozhodli osvojit si zvířátko se složitou minulostí. Pokud byste také chtěli nabídnout svoji pomoc, kontaktujte, prosím, paní Natálii Jägrovou na níže uvedeném telefonním čísle, jakákoliv vaše podpora bude velmi vítána. Kontakty a kompletní nabídku zvířat k osvojení také najdete na stránkách www.nadeje-pro-ctyri-packy.estranky.cz.

Domov hledají například:

Tereza

fena, anglický kokršpaněl, narozena 2004, kastrovaná

Terezka je velký mazlík, miluje lidi a jejich společnost. Za pozornost je velice vděčná, byla by ideální společnicí i pro starší lidi, protože je mírná a milá. Na vodítku chodí moc hezky, miluje procházky a na svůj věk má velkou výdrž. Bohužel jí v minulém domově nebyla dopřána dostatečná veterinární péče a v důsledku zanedbání problému s vchlípenými víčky je na jedno oko slepá. Tato skutečnost ji však výrazně neomezuje. Kromě operace očních víček prodělala vyjmutí mléčných žláz kvůli nádorům a vyčištění chrupu. S pejsky a kočičkami je kamarádka, za zvířecí společnost je ráda. Je čistotná, vhodná do bytu i do domu se zahrádkou. O samotě neštěká a nedemoluje.

 

 

Vlastička

kočička, střední věk, kastrovaná

Vlastička je moc hodná a milá kočička, která se dostala do útulku spolu s dalšími třemi kamarády od staré paní, která už o kočky nemohla dále pečovat. Ze všech čtyř kočiček nese odloučení od paničky nejhůře a je trošku zakřiknutá. Jinak je na ní ale vidět, jak se měla krásně. Je čistotná a zvyklá na druhé kočičky, nemá problém ani s pejsky.

 

 

Jůlinka

kočička, narozena asi 2013, kastrovaná

Jůlinka byla přijata od nálezců. Je to překrásně zbarvená želvovinová kočička, u které ale krása není jedinou předností, má navíc i skvělou milou a mazlivou povahu. Je čistotná, ale je vhodná spíše do domu se zahrádkou, ráda se proběhne venku. Je zvyklá na druhé kočičky, nemá problém ani s pejsky.

 

 

Penízek

kocourek, narozen asi v polovině srpna 2014

podmínkou adopce je kastrace ve vhodném věku, která bude zakotvena ve smlouvě a ověřována

Penízek byl zpočátku krajně nedůvěřivý, ale zjistil, že lidí se bát nemusí a stal se z něho příjemný a milý kocourek. Je to velice kontaktní a milé kotě, čistotné, zvyklé na druhé kočičky a ani s pejsky nemá problém.

 

Ze zvířátek uvedených v prosincovém čísle už našly domov fenka Ela a kočička Kačka, kočičí dámy Celine a Marcelka na něj stále čekají.

Naděje pro čtyři packy, o. s.

Čtyřkoly, okr. Benešov, 257 22

tel. 608 277 306

e-mail: nadejeproctyripacky@seznam.cz

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena