NÁRODNÍ TÝDEN TRÉNOVÁNÍ PAMĚTI

2. 3. 2018

Pozvánka na akci

Tak jako každý rok si opět připomínáme v měsíci březnu Národní týden trénování paměti, kdy se v celé ČR konají různé tematické přednášky a besedy.

 Organizátorem je Česká společnost trénování paměti a mozkový jogging, právě ta  v tomto roce slaví 20 let od svého založení. Prostřednictvím svých lektorů (trenérů paměti) si lidé uvědomují, že o svou paměť je nutné pečovat a posilovat její funkčnost. Poznávací funkce je třeba trénovat, zvláště  v seniorském věku, kdy se objevují první známky stárnutí. Mnozí už také nejsou v tak častém kontaktu s okolím než dříve a uzavírají se do svého světa.

Zvednutí sebevědomí, setkání s novými lidmi i informace o možnostech práce s vaší pamětí - to vše je obsahem přednášek, které se konají v Říčanech.

Tentokrát můžete zavítat ve středu 14. 3. 2018 ve 14 h do nového Domova seniorů ve Voděrádkách, kde se koná osvětová přednáška s E. Kubínovou. Akce je určena jak klientům, tak jejich rodinám i širší veřejnosti.

Dalším termínem je čtvrtek 15. 3. 2018 v 14,30 - Stacionář OLGA. K příjemnému posezení zahraje harmonika (Ondřejovské harmoniky) a vy si můžete i společně zazpívat. Však pohoda a hudba k sobě patří a tak si nenechte tuto příležitost ujít. Na setkání s vámi se budu těšit, obě akce se konají ZDARMA a, tak jako každoročně, jsou součástí světové kampaně "Uvědomování si mozku".

Eva Kubínová

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena