Nedvědi se loučí ve velkém stylu, vystoupí ve Vigvamu

5. 6. 2013

Jejich písně jsou slyšet u každého táboráku, nechybí v žádném trampském zpěvníku. Z podií už ale nezazní. Po čtyřech desítkách let se bratři Nedvědové loučí se svou koncertní kariérou. Jedno z posledních vystoupení odehrají v sobotu 8. června ve Vigvamu v Němčících u Kolína. Svým fanouškům dají sbohem stylově - pod širým nebem a s první dámou českého country Věrou Martinovou po boku.

 

Bratrské duo, které má na svém kontě písničky jako Stánky, Podvod, Valčíček nebo Skládanku, jejichž melodie vybrnkávali neobratnými prsty všichni kytaroví začátečníci, aby je o pár let později zpívali svým prvním láskám, končí s koncertováním. Své nástroje pověsí na hřebík začátkem července. Ještě než se tak stane, zahrají Nedvědi v sobotu 8. června v nejvyšším Vigvamu na světě. Čeští fanoušci si však nemusí zoufat, rekordní stavba se totiž netyčí v kanadských prériích, ale v Němčicích u Kolína. A společně s legendárními písničkáři vystoupí ve víceúčelovém areálu i první dáma české country Věra Martinová.

A protože „vigvam“ znamená v původním jazyce indiánského kmene Odžibvejů „místo k bydlení“, mohou se návštěvníci těšit nejen na kulturní zážitek, ale i místní pohostinnost. Během dvojkoncertu budou připravena dvě gastrocentra, odkud se bude linout vůně klobás, steaků a dalších grilovaných specialit.  Po celý den bude navíc zpřístupněn i samotný Vigvam, který si bude možné nejen prohlédnout, ale i v něm posedět u půllitru piva, limonády či sklenky vína.

Vstupenky lze zakoupit za jednotnou cenu 450 korun v předprodeji v síti Ticketpro (http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/country-folk/1039600-dvojkoncert-martinova-nedvedi.html) nebo na recepci víceúčelového areálu Vigvam v Němčicích u Kolína, kde budou rovněž k dostání v den konání koncertu.  

Program :

18:00 - 19:30 Jan a František NEDVĚDOVI & TIE BREAK
19:30 - 20:30 Přestávka
20:30 - 22:00 VĚRA MARTINOVÁ & Jamie Marshall a spol.

Více informací najdete na webu: www.vigvam.cz

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena