Nový článek bez názvu

29. 3. 2018

RADO zpátky na trávě

RADO zpátky na trávě

Naše mládežnické týmy ukončily zimní přípravu a už se těší od dubna na naše zelené hřiště. Krátká rekapitulace k jednotlivým týmům.

ŠKOLIČKA RADO - Už v našich nejmenších máme hned několik velkých talentů. Naše školička sbírá celou zimu trofeje za 1., 2. a 3. místa a v soutěži ministar hrajeme dokonce ve Zlaté skupině.  Na turnaji v Říčanech 10. 3. naše školička opět suverénně brala první místo.

 

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA RADO - Na podzim i v zimě podávají naši borci skvělé výkony. Vyhráli jsme naši skupinu okresní soutěže a postoupili do elitní divize, kterou se pokusíme letos vyhrát. Do elitní špičky naši kluci postoupili již několikrát po sobě, což je paráda. Na zimních turnajích byli kluci vždy na bedně.

STARŠÍ PŘÍPRAVKA RADO - Celou zimu jsme hráli zimní ligu starších přípravek v Kolovratech plus celou řadu přátelských zápasů. Věříme, že jsme nyní dobře připraveni na jarní sezónu, kdy nás opět budou reprezentovat dva týmy 2008 a 2007 v okresní soutěži. Vzhledem k šíři našeho kádru budou naše 2007 hrát i soutěž ml. žáků.

MLADŠÍ ŽÁCI RADO - Máme i velice šikovné ml. žáky, kteří se také pilně připravovali na jarní část sezóny a
mají za sebou velice úspěšnou zimní přípravu a několik turnajů.
První utkání okresního přeboru na jaře odehrajeme 24. 3. doma proti Mirošovicím.

JARNÍ NÁBOR

V prvním dubnovém týdnu jsou tréninky otevřené zdarma pro nové zájemce o náš sport. Trénujeme každou středu a pátek od 17:30 do 19:00 na hřištích na Radu a v Pacově. Náš klub má v kategoriích přípravek a školičky několik výkonnostních týmů a zahraje si opravdu každý včetně dívek. Bližší informace vám poskytnou trenéři uvedení na stránkách www.fkradosovice.cz.

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena