Oáza, Říčany

1. 2. 2019

Tradiční „letní“ tenisová škola v Extraligovém tenisovém klubu

V polovině dubna začíná „letní“ tenisová škola, která bude probíhat až do poloviny října (pauza během letních prázdnin). Tenisová škola je určena dětem ve věku 4 - 18 let a děti hrají ve skupinách (1 - 4 děti) pod vedením kvalifikovaných trenérů. Pořádáme v sezóně pravidelné školičkové turnaje pro všechny věkové kategorie. V případě deště se automaticky přesouváme do pevné tenisové haly. K dispozici je osm venkovních antukových kurtů a tři kurty se špičkovým tenisovým povrchem Rebound Ace v pevné tenisové hale. Navštěvují ji děti, které se chtějí naučit základům tenisu, ale i ti, kteří se tenisu chtějí věnovat intenzivněji a zapojit se do našich závodních mládežnických družstev. Rodiče mohou počkat na své ratolesti v naší restauraci nebo na naší velké letní terase. Přihlášky odevzdávejte na recepci, případně e-mailem oazaricany@oazaricany.cz do 31. března

 

Extraligový tým v OÁZE

V loňském roce se náš tým již potřetí zúčastnil nejvyšší soutěže v tenise družstev Extraligy a byl pouze dva vyhrané míče od finále celé soutěže. Doufáme, že z naší tenisové školy se v budoucnu do našeho týmu dostane mnoho hráčů.

 

Chcete si zahrát tenis v Oáze?

l Kurty může využívat široká veřejnost. Zavolejte a rádi vám sdělíme informace, za jakých podmínek je možné si kurt pronajmout.

l Po tenise si můžete dopřát saunu či whirlpool nebo se osvěžit ve venkovním bazénu.

 

 Více informací najdete na webových stránkách www.oazaricany.cz, v recepci Oázy (tel.: 323 601 170) nebo přímo u šéftrenéra pana Vítka Ptáčka (tel.: 721 530 462)

Veronika Klimentová

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena