Plavu, plaveš, plaveme...

30. 1. 2015

Již druhým rokem plavou děti i dospělí v Říčanech s plaveckou školou Na Fialce. Hlavní činností plavecké školy je výuka dětí z mateřských, základních i středních škol. Prioritou při výuce je zvládnutí základních plaveckých dovedností a jejich následné zdokonalování, což umožňuje především práce v malých skupinkách dětí pod vedením zkušených lektorů s praxí a sebevzděláváním v oboru. Kurzy jsou koncipovány hravou formou a vedou děti k návyku na pravidelnou pohybovou zátěž, která je ve vodě jedna z nejšetrnějších a nejvšestrannějších. Plavání je tak pro děti nejen sportem, ale i zábavou.

Kromě kurzů pro děti jsou v bazénu realizovány také kurzy pro dospělé. Jejich cílem je jak výuka plavání, tak zdokonalování plaveckých způsobů či kondiční plavání. Lekce jsou připravovány pro jednotlivé čtyřčlenné skupinky tzv. „na míru“.

Nekupujte zajíce v pytli – nabízíme ukázkovou lekci zdarma. Na základě absolvování ukázkové lekce vám nabídneme nejvhodnější kurz a vy se můžete rozhodnout, zda vám náš přístup vyhovuje, a teprve následně se do kurzu zapojit.

Po plavání s lektory si můžete užít parní kabinu nebo relaxovat v sauně či zajít na masáž.

Přidejte se k nám, ukážeme Vám, že ve vodě jsme jako doma! Rezervujte si ukázkovou lekci zdarma v Centru Na Fialce.

Bolí vás záda, ramena nebo kolena?

Ukážeme vám, jak fungují vaše svaly a klouby. Pokud vás trápí bolesti svalů a kloubů, které jste si přivodili při sportu, po úrazu, nebo bolest vyplývá z vady držení těla, nabízíme novou MFK metodu vyšetření, diagnostiky a terapie. Tato metoda je často využívaná vrcholovými sportovci k regeneraci a terapii. Počítačový program MFK System® je schopný velmi rychle vyhodnotit příčinu problému, která je mnohdy jinde než v místě bolesti.

Pouze v lednu a únoru vyzkoušejte vyšetření a diagnostiku s MFK System® za zaváděcí cenu 300 Kč/30 minut.

 

Rezervace na tel. 323 606 157 nebo na recepci 
Centra Na Fialce

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena