Poděkování voličům, blahopřání vítězům a přání všeho dobrého nám všem

2. 11. 2018

V první řadě děkuji všem, kteří přišli k volbám. Svědčí to o tom, že nám na dění ve městě záleží. Volím tak, jak volím a mohu svobodně vyjádřit svůj postoj. Nejít k volbám a potom kritizovat mi připomíná doby dávno minulé, kdy se hodil do urny lístek s jednotnou národní frontou a pak všichni nadávali. Teď, když nikdo nesleduje, zda jdeme k volbám nebo ne, to svědčí o našem lidském postoji a naší zodpovědnosti k tomu, jak budeme my a naše děti ve městě žít.

V druhé řadě mi dovolte poděkovat všem, kteří dali hlas mně osobně i naší Říčanské ODS. Všichni jsme šli do voleb s očekáváním dobrých výsledků. Někomu to vyšlo více, někomu méně. Posílili jsme sice o 50 %, ale doufali jsme v lepší výsledek. To pro nás znamená, že další čtyři roky máme na to, abychom svou prací v opozici přesvědčili voliče, že naše cesta k vyváženému rozvoji města je ta správná.

Další díky platí všem, kdo v senátních volbách hodil do urny jméno našeho člena Jirky Kozáka. Skončil sice druhý, ale již to, že se dva Říčaňáci dostali do finálového kola a Říčany mají senátora, je skvělé. Zdeňku, gratuluji.

A nakonec mi dovolte zopakovat to, co jsem psala již před čtyřmi lety. Nestačí jít jednou za čtyři roky k volbám, hodit tam svůj hlas a přečíst si jednou za měsíc Kurýr. Každý, komu záleží na rozvoji města, ve kterém žije, by nás, zastupitele, měl pravidelně kontrolovat. Chodit co nejčastěji na zasedání Zastupitelstva a sledovat, zda opravdu děláme to, co jsme slibovali ve volebních programech.    

Karla Egidová,

zastupitelka za ODS

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena