Pohádka o RADOstech aneb TK RADO opět v akci!

2. 7. 2013

Hned jak slezl jarní sníh, zaslechl jsem dětský smích, za Jurečkem u Rokytky, za kolečkem u lopat(k)y.... Zajímá vás, jak to bude dál?

„Dřív, než můžeš tenis hrát, musíš kurty zválcovat“, velí tenisová příručka na straně 3. A tak během dubna promění zpustošený areál desítky radošovických nadšenců v tenisový ráj a může se začít hrát. Pár tréninků a soutěžní sezona se během května na plno rozbíhá. Letošních mistráků se zúčastnilo 11 družstev, v kategoriích od dospělých až po babytenis (nejedná se o zvláštní ženský tenis, ale o tenis nejmenších prcků), která sehrála více než 70 zápasů. 11 družstev, 74 zápasů, 83 aktivních hráčů, 510 radošovických míčků a především spousty vody a odložených utkáních, to byla naše sezona. Letos to nevypadá na nějaký velký postup, ale to je zkrátka sport a postoupí se příští rok – ale dříve než-li postoupíme, tu jsou letní měsíce. Měsíce plné RADOvánek a pohody, a tak vyrazte na tenis i VY. Tenisový areál u Jurečku patří mezi nejkrásnější kurty široko daleko. Hodinka tenisu vás přijde na přijatelných 120 Kč za kurt. Po tenise pivo, limča, páreček, to je ale klídeček...slibujeme klid a slávu, tenis u nás má vždy šťávu! Těšíme se na vás!

 

A malý tip na závěr: 31. 8. se uskuteční (dnes již legendární) tenisový turnaj dospělých: „Memoriál Oldy Nehasila“. Více info o turnaji, ale i TK Rado a provozu kurtů najdete na www.tenis-rado.cz.

 

Jimmy Kecka

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena