Pomozme Denisce Jancurové

28. 3. 2013

Představujeme vám malou holčičku Denisku Jancurovou, na první pohled zcela obyčejné usměvavé děvčátko.

Její diagnóza je DMO (dětská mozková obrna). Žije a bydlí s rodiči a sourozenci v Říčanech.

Každý den Denisky je plný cvičení, posilování a logopedie. Navštěvuje státní i soukromou rehabilitaci. Od září chodí do DIC a MŠ – Jedličkův ústav. Ráda poslouchá pohádky, zpívá a maluje. Pokud ji něco zaujme a baví, je velmi trpělivá a chápavá.

Moc si přejeme, aby se splnilo přání jejích rodičů, což znamená (i přes omezené finanční možnosti) docílit toho, aby byla Deniska v rámci svých schopností alespoň trochu soběstačná. Jakákoli pomoc je pro tuto rodinu, ale hlavně pro Denisku, obrovským přínosem. Pomozte nám, prosím, vaším finančním příspěvkem pomoci tomuto milému a statečnému děvčátku obstarat asistenčního pejska, který bude na dlouhou dobu součástí jejího života. Děti z Pěveckého sboru Elišky Erlichové a z TS Dance Edity Broukalové již Denisku přivítaly na svých hodinách a nadále se budou společně stýkat, ať už na svých zkouškách či trénincích, nebo na vystoupeních.

Naše aktivity s Deniskou a jiné informace o projektu můžete sledovat na webových stránkách www.peveckysbor.cz nebo na www.danceeb.cz.


TS DANCE EB – Edita Broukalová

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena