Říčanští Starostové a nezávislí usednou v Zastupitelstvu i v Senátu

2. 11. 2018

Ačkoliv STAN Říčany vznikl teprve na jaře tohoto roku, zaznamenali jsme v komunálních volbách úspěch. Naši členové získali pět mandátů, konkrétně Michal Mrázek, Zdeněk Hraba, Adam Polánský, Tomáš Krebs a Jitka Jančíková, a jsme tak druhou nejsilnější stranou v zastupitelstvu. Rádi bychom na tomto místě poděkovali všem voličům, kteří nám věří a ve volbách nám dali svůj hlas. Přestože jsme v zastupitelstvu v menšině, budeme se aktivně spolupodílet na rozumném rozvoji našeho města. Současně budeme ale také opozicí, která bude tvrdě kritizovat jakékoliv nesprávné kroky a projekty radnice. Vedle dílčích projektů, které budeme iniciovat, je naším základním cílem prosazení strategického plánování ve městě.

Se zastupitelskou prací se naopak loučí Petr Bartoš a Pavel Novák, kteří do STAN vstoupili po odchodu z Klidného města. Děkujeme jim za jejich práci – Petrovi v oblasti bezpečnosti a Pavlovi v oblasti životního prostředí.

Poděkování patří rovněž všem voličům, kteří podpořili kandidáta STAN pro obvod Benešov v senátních volbách, Zdeňka Hrabu, a umožnili mu tak získat křeslo v horní komoře Parlamentu České republiky. Je to bezesporu pro naše město velký přínos, že se do Senátu poprvé v novodobé historii ČR dostal Říčaňák.

Heslem naší předvolební kampaně bylo motto „Slušnost se ještě nosí.“ Jsme rádi, že jsme se ho i přes hysterii, která se kolem voleb strhla, dokázali držet. A věříme, že bude naší dobrou vizitkou i po budoucí čtyři roky. Jsme tu pro vás, ať jste byli našimi voliči či ne, a nebojte se na nás se svými problémy obracet.

Michal Mrázek – zastupitel

a lídr kandidátky STAN Říčany

Zdeněk Hraba – zastupitel a senátor Parlamentu ČR

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena