SC Spirit Říčany

2. 3. 2018

KARATISTÉ ÚSPĚŠNĚ VSTOUPILI DO NOVÉ SEZÓNY

I našim dětem ze sportovního klubu SC SPIRIT ŘÍČANY začala nová sezóna 2018. Raketovým startem nabírají síly jak po loňském MČR, kde úspěšně zabojovaly o medaile, tak i po dětské lize, která se již tradičně koná v Říčanech a za podpory města Říčany. O tom, že naši karatisté jsou při plné síle a nadšení, jsme mohli vidět v sobotu 3. 2. 2018 v Městské sportovní hale v Říčanech, kde se konalo další kolo Dětské ligy karate a Dětský miniturnaj TECHNIK a KATA. I přes chřipkové období se přihlásilo velké množství dětí a to jak z našeho klubu, tak i z mnoha klubů z celé ČR. Zájem a nadšení mnoha dětí i rodičů nás každým rokem přesvědčuje o oblíbenosti těchto našich sportovních akcí pro děti.

Tento turnaj byl určen především pro mladší děti, resp. začínající karatisty.  Na všech našich závodnících bylo vidět odhodláni bojovat do posledních sil o medaile. Pro každého soutěžícího byl také připraven tradičně malý dárek v podobě časopisu JUNIOR a tak i ti, kteří nevystoupali na stupínek vítězů si odnesli jak zážitek z turnaje, tak i časopis.

Zde je seznam domácích říčanských karatistů, kteří si odnesli medaile: Martin Jíra 2. místo KUMITE 9. - 8. kyu +40kg a 2. místo KATA III. - 8. kyu, Ondřej Endal 3. místo TECHNIKY děti II. - 9. kyu a bez kyu, Alex Pospíšil 3. místo TECHNIKY děti, Jáchym Hauzar 3. místo KUMITE 7. - 5.kyu +45kg, Anna Váňová 3. místo KATA II. - 7. – 6. kyu a 2. místo KUMITE 6. - 5. kyu, Eliška Váňová 1. místo KUMITE 6. - 5. kyu a 3. místo KATA II. - 7. - 6. kyu a Tereza Váňová 3. místo KUMITE 6. - 5. kyu -50kg.

Gratulujeme nejen oceněným, ale i ostatním dětem, které si i leckdy poprvé v životě vyzkoušely turnaj karate. Stále je co zlepšovat a o tom, jak se našim karatistům daří, se můžeme již brzy přesvědčit na největším pražském turnaji karate KAMIWAZA CUP 2018, který se koná 21. 4. 2018 v Praze. V nejbližších dnech a měsících čekají naše pokročilejší závodníky již další republikové i mezinárodní soutěže, prostřednictvím kterých se budou nominovat na Mistrovství ČR 2018 a také na Mistrovství Evropy a světa.

Přejeme všem členům našeho klubu úspěšnou sezónu 2018.

SC SPIRIT ŘÍČANY

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena